1buc Trei Dimensiuni Reglabile Cortina Tijă de Metal Extensibil Perdea de Duș Feroviar Tijă Telescopică Poli Baie de uz Casnic Tije de suspensie

18.56lei

-32%

27.69lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 15mm rig, designer de perdele de dus, perdea de duș de abstractizare, perdea de duș, cortina volan, metal curtian tije, perdea de cale ferată, guia liniar, perdea de duș, cortina!.

Bare De Tensiune, 4 Pack Reglabile Din Oțel Arc Dulap Baruri Tensiune Tijă Perdea

- Premium material : Acest Extensibila bare de tensiune sunt realizate de robust din oțel de înaltă carbon, din oțel inoxidabil SK8 puternic dur de primăvară, și de pulverizare electrostatica tehnologie de suprafață, rugină-dovada, netede, durabile.

- Instalare ușoară : pur și Simplu răsuciți și trageți în această primăvară tije fără orice instrumente, instalat în minut.fără găuri, fără daune la pereți/ uși / ferestre.

- Non-alunecare : Două non-alunecare de înaltă rezistență tampon de cauciuc cu arc se termină prevenirea tije de la care se încadrează off.Tensiune Rod garnituri sunt în capace de fiecare tija pentru a se asigura tija nu mănâncă/uzura prin capac și se transformă mai ușor.

- De largă utilizare: Tensiunile de rod pot fi folosite pentru agățat perdele, perdea de duș.garderoba, frigider, baruri, dulap rod, bibliotecă rod, cabinet rod, dulap rod, camara rod, geamul de la bucătărie nivel valance acoperă baie tijă perdea.Fiecare tijă poate suporta 1.1-2.2 kg.

- Non-alunecare : Două non-alunecare de înaltă rezistență tampon de cauciuc cu arc se termină prevenirea tije de la care se încadrează off.Tensiune Rod garnituri sunt în capace de fiecare tija pentru a se asigura tija nu mănâncă/uzura prin capac și se transformă mai ușor.

Capace elimina cu ușurință pentru a se asigura că puteți obține prin cea mai strânsă de perdea pentru a se potrivi dulap tensiune rod prin.

- De largă utilizare: Tensiunea de rod poate fi folosit ca frigider baruri, dulap tije, cuier, suport de pantofi, etajera rod, cabinet rod, dulap rod, camara rod, geamul de la bucătărie nivel valance acoperă baie perdea duș, fereastra de rod.Utilizate în dulap, RV dulap, proiecte DIY, etc.

- Instalare usoara si Reglabile : pur și Simplu răsuciți și trageți în această primăvară tije fără orice instrumente, instalat în minut.fără găuri, fără daune la pereți/ uși / ferestre.

Extensibil lungime de 9.8" la 15,7", 1/2 inch diametru rundă.Lungimea recomandată pentru o performanță optimă este de 10-14 cm.

- De largă utilizare: Tensiunile tija poate fi folosit ca frigider baruri, dulap rod, cuier, suport de pantofi, etajera rod, cabinet rod, dulap rod, camara rod, geamul de la bucătărie nivel valance acoperă baie tijă perdea.Utilizate în dulap, RV dulap, proiecte DIY, și pentru agățat perdele, perdea de dus, etc.

Caietul de sarcini:

Material: oțel de înaltă carbon cu rugină-dovada lac.

Diametru: 1,3 cm/ 0,5 inch

Lungime reglabilă:

A:25-40cm/9.8-15.7inch

B:30-50cm/11.8-20inch

C: 40-70cm/ 15.7 - 28 inch

Aplicație: ușă tijă perdea, haine pol, pantofi, haine, haine pol, umeraș, proiecte DIY, etc

Pachetul include:

4 x bare de Tensiune

Notă caldă:

1.Pot exista mici erori în mărime de manual de măsurători.

2.Frecarea dintre perete și extensie a tijei va afecta utilizarea.În general vorbind,mai mult de frecare dintre perete și mai scurtă prelungire a tijei, cu atât mai bine efectul de utilizare.

Este Extensibil sau Nu Da
Este Pliabil sau Nu No
Tip De Instalare Agățat
Material Aliaj de aluminiu
Origine NC(de Origine)

Produse similare