2 buc de Păr Benzi de Cauciuc Demontare Cutter 2 buc Topsy Coada de Par Instrument Panglica de Păr Accesorii Coada de cal Filtru de Panglica francez Instrument de Buclă

7.75lei

-30%

11.08lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: trupa cutter, parul vapor, baby carucior walker, banda de păr, Cravată De Păr, clipper locuințe, mașină de tuns parul din lemn carcasa, parul de cauciuc, difuza a parului, tuns interne.

Convenabil de a folosi:rapid si fara durere parul elastic remover instrument este potrivit pentru toate benzi elastice, fără riscul de a deteriora parul sau rupe și smulge părul.

Material si Dimensiuni: Include 2 buc de plastic benzile de păr de demontare si 2 buc de polytail filtru de stil de păr instrumente.Produsele sunt bine concepute, astfel încât este ușor pentru tine pentru a prinde sau de a deține.Foarte simplu de utilizat.

Parul lung Necesități : daca ai parul lung sau aveți un păr lung, copii, bentițe remover instrument tăietor este necesar.Este convenabil, în condiții de siguranță și ușor de utilizat.

Sfaturi cald: vă Rugăm să Păstrați-Le Departe de Copii Sub 3 Ani, pentru a Evita Sufocarea și Înghițire!

GARANȚIA NOASTRĂ: în Cazul în care benzile de păr de demontare și Topsy Coada de Par Instrument, ai primit au fost deteriorate sau nu sunt 100% mulțumit, vă rugăm să pur și simplu să ne contactați, noastre profesionale echipa de client service va oferi o mai bună soluție.

Pachetul Inclus:

2 buc de plastic benzile de păr de demontare si 2 buc de polytail filtru de stil de păr instrumente

Facilitate4 Articole pentru acoperirea capului
Feature2 Plasa pentru par pentru Femei
Feature5 Accesorii De Par
Numărul De Model Fileurile pentru păr
dimensiune as pictures
Tip De Element styling accesoriu
Numărul de Bucăți O Unitate
Material Nailon
Origine NC(de Origine)

Produse similare