Fereastra de curățare instrumente Slot perie Mica perie colț închis decalajul perie de curatare pentru uși și ferestre sloturi produse de curățare

6.53lei

-49%

12.81lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: tesatura de curățare fereastră, tuns perie de curățare, perie electrica curat, aspirator perie machiaj, cuticula perie de curățare, josepn de spălat vase perie, grafit perie, latină perie de pantofi, moneda perie de curățare, mop podea.

Buna ziua, bine ati venit la magazinul meu.Toate produsele comercializate in magazinul nostru sunt făcute în China și livrate de către China.Toate bunurile suport expres de vânzări.Le puteți cumpăra cu încredere.

Cald prompt

Material: PP+ cârpă curată

Scop: Gap perie

Caietul de sarcini: 14 * 8 * 3 cm

Ambalare: 1 PC

Culoare: gri, alb, albastru-verde

Notă: dimensiunea măsurată de mână va avea în mod inevitabil o eroare de 1-2cm.

Despre culoare: Toate fotografiile sunt reale; bate, care pot fi colorate de lumină, permite toleranțe dimensionale în intervalul de lumina datorita ecranului în Setările de culoare.

PLATA:

*?Acceptam toate marile metodă de plată, inclusiv Escrow, Alipay, T/T, și?Card de Credit

* Vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice întrebări cu privire la plata

TRANSPORT:

*?Bunurile vor fi livrate în termen de 1-7 zile după ce a primit plata.

* De obicei, durează 15-60 zile pentru livrare, se poate întârzia din cauza personalizate clearace sau de sărbători. (Vă rugăm să nu ezitați să ne e-mail dacă aveți orice probleme)

* Dacă preferați alte metode de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă mulțumesc foarte mult. (Vă rugăm să notă: este posibil să apară costuri suplimentare, cum ar fi expres)?

*?Noi nu suntem responsabili pentru orice TVA sau personalizat de încărcare.

*?Vă rugăm să nu deschideți litigiu sau de a părăsi feedback-ul negativ, fără să vorbească cu noi, ne va răspunde pentru toți clienții noștri și de a rezolva problema asta?ai.Litigiu sau de restituire, fără a vorbi nu va ajuta pentru a rezolva orice problemă, vă mulțumesc.?

Origine NC(de Origine)
Caietul de sarcini 1buc
Utilizare Fereastra
Material Plastic
Culoare alb, Verde, gri
Categorie Perie De Curatare
Stil Mână
Doar câteva 1buc

Produse similare