FamtiYard fără Sudură Jambiere pentru Fitness High-waisted Dresuri Tinuta Sport pentru Femei Yoga Pantaloni Casual

41.37lei

-50%

82.74lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: activewear, yoga pantaloni femei pachet, sală de produs, pantaloni de yoga pentru femei verzi, baie dresuri femeie de sport de fitness, piciorul sport, prada pantaloni de yoga pentru femei, pantaloni femei, produs sport, fete sexy în pantaloni de piele.

Despre Produs:

Material: 90% Nylon, 10% Spandex.Durabil,anti-deformare, respirabil, non-a se Vedea-prin,patru-way stretch, super-elastic si Sanatos pentru pielea ta.Stil: Pantaloni de Yoga Pachetul include: 1 Bucata Pantaloni de Yoga Sezon: Primavara, Toamna, Iarna, Vara Stabilirea & Ocazii - oferă confort usoare, împreună cu sudoare de absorbție și umiditate wicking capacități.Acesta este conceput pentru a îmbunătăți feminin yoga de fitness experiență.Yoga jambiere pot fi utilizate în sala de gimnastică , sporturi în aer liber de zi cu zi și de agrement, Trecerea de la casual la elegant în câteva minute.

Sfaturi Cald

1. Vă rugăm, verificați dimensiunea detalii cu atenție înainte de a comanda. 2. Dimensiunea diagramă este pentru referință.Vă rugăm să permiteți-1-3cm mână de măsurare inexactitate. 3. Din cauza efecte de iluminare și luminozității, culorii listă de poze și elementele reale ar putea fi ușor diferite.

Despre Noi

Suntem specializați în stare de funcționare purta, uzură yoga, activ si casual uzura.Avem aproximativ 20 de stiluri noi vin în fiecare sezon cu ușoară, uscare rapidă, rezistent la abraziune, umiditate-wicking materiale.

En-Gros & Picătură De Transport Maritim

Pentru en-gros,noi va oferim discount sau transport gratuit.Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și scoateți-informații despre noi.(Vă rugăm să faceți o remarcă pe comanda)

Despre Feedback-Ul

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați în avans, vă vom ajuta să-l rezolve la prima dată.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm să lăsați un 5 star feedback-ul pe site-ul pentru a ajuta pe alții să cunoască elementele de mai mult.Apreciez feedback-ul și sprijin.

Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Tip De Element Lungime Completă
Origine NC(de Origine)
Gen Femei
Tesatura Tip Țesute
Material Nailon, Spandex
Pantaloni Lungime Lungime Completă
Tip Sport Yoga
Tip De Închidere Talie Elastic
Nume De Brand FamtiYard
Numărul De Model G03-06

Produse similare