Pantaloni Fără Sudură Jambiere Push-Up Leggins Sport Femei Fitness Rulează Yoga Pantaloni Talie De Energie Elastic Pantaloni Sport Fata Dresuri

20.04lei

-35%

31.29lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: xsara picasso boot usa.

Puncte:

1、Reale Stil: material Nou, după buna compresie, se poate ascunde orice defecte, oferă efect de compresie și de a face toate figura și forma corpului mai plat.

2、de Înaltă talie Pantaloni de Yoga: yoga pantaloni sunt proiectate cu talie înaltă, care poate controla abdomen.Anti-celulita jambiere de întins și opac țesături în 4 moduri poate deveni subțire, în formă și contur cu fiecare postură și mișcare.Burta poate fi controlat de o betelie largă pentru a oferi o suprafață netedă și fermă în formă și arată perfect silueta.

3、Bun Material: Poliester, spandex și acrilice.Este atât de moale și confortabil, făcând-o a doua piele!Respirabil, stramte, compresie puternic, cu uscare rapida, umiditate wicking, elastic.Super elastic tesatura este perfect pentru corpul tau, foarte confortabil si moale!jambiere.

4、Fese Curba: sexy fese, ridicați talie inalta femei jambiere, ciufulit fese jambiere, trage-up pantaloni de yoga, fese jambiere strânse.Mare design de talie și abdomen control betelie largă a oferi o suprafață netedă și fermă în formă și arată perfect silueta.Se face fesele simplificat, rândul său, fesele în piersici fese, și cu funcția de a ridica fese, rata de întoarcere este foarte mare.

5、Ocazie de Utilizare: are usoare confort și funcțiile de absorbție și wicking sudoare.Acesta are ca scop de a îmbunătăți femei yoga de fitness experiență.Yoga jambiere poate fi folosit în gimnastica Pilates (Pilates) studio, sporturi în aer liber de zi cu zi și de agrement, la doar câteva minute de la rochie casual de rochie frumoasă.Evidențiați accesorii preferate și tocuri înalte, care pot fi folosite pe tot parcursul anului.

Descriere:

Sexy Pantaloni de Yoga: Special conceput pentru a face fese arata mai sexy si contura o figura fermecător.Super moale si piele-friendly material, material elastic promovează de compresie și de sprijin.Uscare rapida, umiditate wicking, super-elasticitate, foarte moale și confortabil.

Caietul de sarcini:

Culoare: gri inchis/gri deschis/albastru/roz

Marime: S, M, L, XL

Tesatura nume: bumbac amestec

Principalul material compoziție: nailon/nailon

Conținutul de tesatura principal ingredient: 71%-80%

Tesatura principal de compoziție 2: fibre de poliester (poliester)

Conținutul de material principal ingredient 2: 81%-90%

Captuseala compozitie: fibre de poliester (poliester)

Captuseala ingredient conținut: 81%-90%

Lungime pantaloni: pantaloni glezna

Stil: pantaloni de creion/pantaloni mici

Grosime: general

Funcția: hip lift, auto-cultivare, respirabil, sudoare de absorbție, slăbire

Model: fagure de miere

Elemente populare: plisate, lovit de culoare, tifon, plisate

Lista De Ambalare:

1*Legging

Notă:

1. Din cauza problemelor de efecte de iluminare și unghiuri de fotografiere, va exista o anumită toleranță în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2. Datorită măsurare manual, produsul are niște dimensiuni de toleranță.

Gen Femei
Material BUMBAC
Tip De Închidere Talie Elastic
Origine NC(de Origine)

Produse similare