1 Set Alimente Grad Plastic ABS DIY Filtru de Gogoși Mucegai Filtru de Gogoasa Cutter Mucegai cu Baie Piper pentru Bucatarie Instrumente de Copt

6.88lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: poper, glugă rc, filtru de gogoasa mucegai, aer amice, coroana de mucegai, lego technic, bebe renăscut, fondant, Gogoasa Mucegai, tăietor țeavă.

1 Set Alimente Grad Plastic ABS DIY Filtru de Gogoși

Caracteristici:

Alimente grad plastic, sănătos și ecologic, este un bun ajutor pentru a face gogoși la domiciliu.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic De Grad Alimentar

Cerc: Aproximativ 8cm*2.7 cm/3*1in, Înălțime Totală: Aproximativ 8,5 cm/3.3 în

Clește: Lungime: Aproximativ 11cm/4.3 în, Latime: 1.7 cm/0,6 in

Greutate: 45g

Ambalare: OPP , 1 Set x Gogoasa Mucegai (2 buc)

Note:

1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Notă:

După-vânzare de servicii:

Dacă aceasta nu funcționează/nu primesc/nu este deteriorat în timpul transportului/ sau alte sau alte probleme, vă rugăm să contactați-ne pentru gratuit.După ce ne confirma, putem retrimite sau de restituire.

En-gros și Picătură de Transport maritim

Pentru en-gros, noi va oferim discount si livrare rapida.Dacă sunteți în căutarea pentru orice alt produs, vă rugăm să ne contactați, ne-ar plăcea să vă ajute să-l găsească.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, fără factură sau orice informații despre compania noastră.

Metoda De Plata

Putem accepta Paypal /Payoneer/card de Credit/Western Union, etc.

Vă rugăm să acorde termen de 7 zile de la comanda.

FAQ:

1. Este acolo orice Număr de urmărire pentru postul meu?

Vă rugăm să urmăriți colete pe : www.17track.net/en

Vă rugăm să rețineți: (cum ar fi : China Post Obișnuit Pachet Mic Plus ) informațiile de urmărire este disponibil doar în China.Timpul de livrare în timpul sezonului de vacanta (Craciun, Anul Nou Lunar, etc.) poate fi mai mult decât de obicei.Vă mulțumim pentru adăugarea de încă 5-10 zile ca o întârziere.Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor (sub rezerva de a posta anuntul).Dacă doriți să schimbați adresa de livrare, vă rugăm să lăsați un mesaj sau trimite-ne un e-mail înainte de plată.

Culoare și dimensiune diferenta

datorită rezoluției ecranului, efectul de iluminare și eroarea de măsurare, mărfurile pot fi un pic diferite pentru poze, sper înțelegere.Multumesc mult!!!

Se întoarce:

Cumpărătorul trebuie să se asigure că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate.cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Despre Feedback-Ul:

Dacă există unele probleme cu bunuri.Vă rugăm să ne dea o șansă de a rezolva problema.Am promisiunea de a oferi cea mai bună soluție.Satisfactia dumneavoastra este foarte important pentru noi, am valoare afacerii dumneavoastră.

Caracteristică Aprovizionat, Eco-Friendly
Plastic Tip de calitate alimentară ABS
Tip Desert Instrumente
Material Plastic
Certificare FDA, CEE, LFGB, CIQ, CE / UE, SGS
Desert Instrumente De Tip filtru de gogoși
Numărul De Model Coroana-282

Produse similare