Cutie De Pescuit Portabil Linie De Pescuit Caz De Lichidare Bord Strappy La Șocuri Multi-Stratificat Profesionale Linie De Pescuit Cârlig Cutie

48.42lei

-20%

60.54lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: expediție de pescuit caz, buc carlige de pescuit cutie, cutie de pește, cutie de nada, lemn cutii zbura, cosplay peruca albă, mustad carlig de pescuit cutie, linie de pescuit cutii de depozitare, pescuit cazul ue, pește duce.

Cutie De Pescuit Portabil Linie De Pescuit Caz De Lichidare Bord Strappy La Șocuri Multi-Stratificat Profesionale Linie De Pescuit Cârlig Cutie

Notă: pachetul ca să alegeți.alte accesorii nu sunt incluse Durabil și puternic : caz corpul este fabricat de înaltă calitate din material plastic, sârmă de oțel cu șurub design clip, foarte puternic și durabil.

Strappy Design : Cu strappy design, interior element poate fi fixat ferm, nu este ușor pentru a elimina.

Structura Multi-strat: multi-stratificat structura este potrivit pentru diferite accesorii de pescuit, le face în asemenea organizații.

Șoc dovada : nu Există un burete moale pad interior pentru a reduce impactul, poate preveni unelte de pescuit a fost deteriorat.

Aplicație:

Aceasta cutie de pescuit pot fi utilizate pentru stocarea de pescuit, cârlige, linii de pescuit, flotoare de pescuit și mai mici de pescuit articole.

Caietul de sarcini:

Tip: Cutie De Pescuit

Cantitate: 1 buc

Material: plastic

Dimensiune: 510*97*53MM/20.04*3.81*2.08"

Pachete:

1* Cutie de Pescuit ( alte accesorii nu sunt incluse )

Material Plastic
Cu Retractabil Picior sau Nu No
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand FoPcc
Poziția LAC
Cu Spătar sau Nu No
Numărul De Model Pescuit Caz Pescuit cutie

Produse similare