Ulanzi U Rig Pro Video Smartphone Rig, Înregistrare Video de Telefon Mobil Stabilizator, Film de Caz pentru iPhone 12 pro max și Telefoane

43.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: baterie np40, obiectiv ulanzi, macro ring, pulbere de oxid de aluminiu, ulanzi u rig pro pret, stabil, eos r, apexel, u rig pro, len telefon.

✔️【Un INSTRUMENT de PRODUCTIVITATE INSPIRA CREATIVITATEA】 ulanzi u rig pro video smartphone rig este o magie instrumente puternice pentru oricine dorește să-și îmbunătățească film abilitățile cu un telefon mobil care trage imagini mai bune decât multe camere high end acum.Se poate monta pe cele mai trepied sau slider sau dolly.astfel încât să puteți produce mai multe clipuri video rapid și de a crește experiența de fotografiere mai repede.potrivit pentru webinar film vlogging webcast webcam la podcast-ul de pe youtube skype etc. ✔️【MARE PENTRU FLIM factorii de DECIZIE】 este o idee bună pentru Tine, dacă vă place de înregistrare Video de înaltă calitate,face clipuri video de fotografiere mult mai ușor, deoarece au o mult mai bună aderență cu două Mânere. ✔️【 VERSATIL 】 FUNCȚIA Cu 3 Pantof Standard se Monteaza ,puteți instala ambele lED-uri lumina video și microfon pe ele.Un instrument fantastic pentru care aveți nevoie să ia Fotografii de Calitate superioară sau clipuri Video aproape la nivel profesional. ✔️【COMBINAȚIE CREATIVĂ】 puteți Monta cu cele mai trepied, Slider, Stabilizator sau Dolly etc. built-in suport pentru telefon suportul este compatibil cu cele mai multe telefoane mobile si smartphone-uri(4 inch la 7inch în dimensiune). ✔️【GATA PENTRU a MERGE】 Uita agitare videoclipuri care nu reușesc să descrie un moment de mare în mod clar.La Ulanzi Video Rig are mânere pe ambele părți pentru a oferi o aderență mai bună.Designul inovator permite să luați fotografii perfecte și imagini.

Certificare CE
Nume De Brand apexel
Origine NC(de Origine)

Produse similare