Silicon Rabatabila Container Apa De Pescuit În Aer Liber Camping Rezistenta La Compresiune În Aer Liber, Drumeții Pliabil Găleată De Apă

8.61lei

-32%

12.68lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pliere galeata de 4 l, vărsat, nada de pescuit, saci de, negru găleată de pliere, multe pliabil găleată, tesatura găleată de plastic, clar mare găleată, vânătoare de recul, găleată spalatorie auto, ecovessel pliabil din silicon cutie de prânz.

Silicon Pliabil de Stocare a Apei Recipient Portabil de Călătorie în aer liber Camping Drumetii Găleată de Apă Butoi Pliabil Potabilă GRĂTAR Picnic Găleată de Apă

Caracteristică:

1. De înaltă calitate material: material silicon, rezistent și durabil, nu este ușor pentru a forma; usor de transportat; este un bun companion pentru călătoria ta de viață!

2. Pliabil: usor de magazin; pot fi stocate convenabil în bucătărie, baie sau oriunde.

3. Gama larga de aplicare: mânerul poate fi mutat cu ușurință.Foarte potrivit pentru udare gradina, spalat masina, camping, în aer liber, excursie pe șosea, călătorie, de urgență, pescuit, picnic.

4. Simplu și practic: potrivit pentru interior sau pentru exterior.Un mod simplu și practic de a reține apa, se spală vase și chiar și haine murdare.

Caietul de sarcini:

Material: Silicon

Culoare: Albastru, Verde

Dimensiuni:

S: 26x16x4cm/10.24x6.3x1.57in

L: 33.5x24x5cm/13.19x9.45x1.97in

Greutate: 230-390g

Notă:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Pliabil Găleată De Apă

Producție Găleată De Pliere
Stil În aer liber
Tip Găleți
Caracteristică Aprovizionat
Material Plastic
Numărul De Model pliabil găleată de apă
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand VKTECH

Produse similare