Tastatura universală Autocolante de Înlocuire Mat Tastatura Autocolante cu Fond Negru si Litere Albe VDX99

5.37lei

-24%

7.14lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 15 macbook pro autocolant, sticker pentru laptop, film alb macbook, elegant laptop skin-uri, wallpapper white macbook, profesionale laptop skin-uri, cusut autocolante slovacă, tastatura autocolante de argint slovacă, macbook pro autocolant, macbook piele.

Tastatura universală Autocolante de Înlocuire Mat Tastatura Autocolante cu Fond Negru si Litere Albe VDX99

Caracteristici:

1. Universal - de Înaltă calitate de la tastatură autocolante limba engleză, care sunt special concepute pentru oricare calculatoare, desktop-uri tastaturi.

2. Ușor de aplicat și Scoateți - Simplu de utilizat, se amesteca bine cu tastatura, puteți converti cu ușurință tastele de o altă limbă și nu lipici stânga atunci când le scoateți.

3. Caracteristici suplimentare: Acest autocolant tastatură sunt bine adaptate pentru diferite limbi de comunicare, educație sau o limbă de auto-învățare.

4. Tastatură de înlocuire Autocolante: este o modalitate foarte bună de a actualiza tastatura worns-out chei scrisoare cu un alt aspect nou, proaspăt.

5. Durabil și rezistent la Uzura: cu duritate mare suprafață mată acoperire, oferă o mai bună emoționant și experiență de tastare.

2 x Keyboard Autocolante

Nume De Brand NOYOKERE
Dimensiunea Aplicare Tastatura Laptop, General Tastatura
Modele Aplicabile Macbook
Pachet Da
Funcția Praf

Produse similare