Inovatoare Fereastra Groove Lavetă De Curățare, Fereastra De Curățare Perie Windows Cleaner Slot Perie Curata Fereastra Slot Instrument Curat

1.13lei

-29%

1.60lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: podea curat, perie curata, faianta decalaj instrument, aspirator de bucatarie, Se spală, gadget pentru toaletă, perie tastatura, curat fereastră, ochelari microfibra pentru ochelari aspirator cu perie curata, curat.

Inovatoare Fereastra Groove Lavetă De Curățare, Fereastra De Curățare Perie Windows Cleaner Slot Perie Curata Fereastra Slot Instrument Curat

Descriere: 1. Un bun ajutor pentru curățarea lacunelor în windows.

2. Spălarea capului de spălare pad, adânc în cusătură, mai ușor de curățat.

3. Mai bine se potrivesc și mai bine efectul.

4. Potrivit pentru windows și chiuvete.

Caracteristici:

1. De înaltă calitate material: PP material simte confortabil să dețină, fix cap de perie de proiectare, a bureților material, puternică putere de curățare, puteți curăța ușile și ferestrele șine glisante și lacune, etc., cu ușurință.

2. Groove decalaj instrument de curățare: Un bun ajutor pentru curățare fereastră lacune.Frecarea capului de spălare pad poate pătrunde adânc în cusătură, se potrivește mai bine, astfel încât este mai ușor pentru a curăța murdăria de pe fereastra de cusătură și slide rail.

3. Durabil și ușor pentru a stoca: Făcut de spălare pad, cu puternica flexibilitate, rezistenta la frecare și deformare termică.Cu perdeaua găuri, poate fi agățată și ocupă mai puțin spațiu.

4. Familia instrument esențial: Durabil, foarte potrivit pentru utilizarea în bucătărie și baie, și convenabil și practice aer condiționat obturatorului perie de curățare este ușor de utilizat și curat, foarte potrivit pentru utilizarea acasă sau la bucătărie.

5. Multifuncțional de utilizare: se Poate curata fereastra jgheaburi, jaluzele auto, guri de aerisire, uși glisante/ușă de duș piese, tastaturi de calculator, sobe pe gaz, chiuvete, robinete, toaletă switch-uri, cazi de baie, etc.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: 14 x 8 x 3 cm/5.51*3.15*1.18 în

Material: PP

Greutate: aproximativ 40g

Lista De Ambalare

1 x Fereastră Perie de Curățare

Stil Alte
Origine NC(de Origine)
Tip Alte
Drop shopping Suport
Material Alte
Caracteristică Eco-Friendly
Utilizare Alte
Numărul De Model Fereastra Groove Perie De Curățare

Produse similare