Zevity 2021 Femei Vintage Imprimeu Geometric Pliuri Haren Pantaloni Sex Feminin Chic Elastic Talie Dantelă-Up De Vară Vițel Lungime Pantaloni P1152

50.50lei

-20%

63.14lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pantaloni de lux, japonia stil peisaj, japonia stil set, dress shirt, polițist de epocă, rochie midi, gay fancy pants, permanent pliuri, tricou femei, uf vintage.

Descriere Produs:

100% de Brand Nou, cu Eticheta.

Culoare: 1 culori,

Dimensiune: Acolo este Asiatice dimensiuni.Regulat, (Masura diferenta de 1-2cm,pls asigurați-vă că pentru a verifica corpul tau de măsurare într-adevăr se potrivește pentru acest set.Tot de măsurare este în cm și vă rugăm să rețineți 1cm=0.39 inch)

Achiziționarea note:

1.Aceasta este dimensiunea Asia, te rog ignora tag-ul, nu pur și simplu alegeți-l prin S/M/L, să ia o privire la detaliată măsurare în mărime de masă și compara cu dimensiunea corpului pentru a obține dreptul de a se potrivi.Vă mulțumesc!

2.când vezi modelul poartă, că e fotografie de publicitate, atunci când vezi articol de pe umeraș, e adevărat fotografie, și că va fi la fel ca voi primi.

3.Din cauza limitărilor în fotografie și diferențele inevitabile în setările monitorului, culorile arătat nu poate fi 100% la fel cu elemente reale.

4.Vă rugăm să permiteți-1-3CM diferențe datorită măsurare manual.

Tip De Închidere Talie Elastic
Nume De Brand ZEVITY
Stil Vintage
Material Poliester, Spandex, Poliamidă
Tesatura Tip Flanel
Pantaloni Stil Drept
Origine NC(de Origine)
Fata Stil Apartament
Numărul De Model P1152
Se Potrivesc De Tip Regulat
Gen Femei
Sezon Vara
Varsta Varsta 18-35 Ani
Tipul De Talie MID
Decor Buzunare
Model Tip Geometrice
Lungime Calf-Length Pants

Produse similare