13PCS Burghiu Atașament Perie Set Power Scrubber Perie Masina de Polisat Baie Kit de Curățare cu Extender Bucătărie Instrumente de Curățare

58.98lei

-51%

122.85lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: altul burghiu perie, ram tava, baie de produs, mașină de spălat, oster perii de carbon, pentru casa si bucatarie, desene animate cuțit, leneș perie rotativă, pensulă machiaj, hss seturi de foraj.

Descriere:

Acesta este un pachet de foraj perie atașamente care se potrivesc cel mai de masini de gaurit electrice.Peri din Nylon nu va zgâria cadă și duș faianta suprafețe.Acest exercițiu de atașament perie kis este proiectat pentru a curăța baie, mortar, baie, suprafata, etaj, gresie, cabină de duș, toaletă și covor etc. Această putere epurator kit de pensulă vă va economisi timp, mai ales dacă doriți o curățare profundă pentru baia ta.

Caracteristici

[Economisire de timp și de economisire a forței de muncă] Electric perie de curățare poate îmbunătăți considerabil eficiența de producție și este mai curat decât curățarea manuală perie.Acest produs nu include acumulator masini de gaurit.

[Trei perii] 3.5 "perie rotunda, 4" perie, 2 inch galben perie.Utilizați o perie aspra pentru a curăța suprafețele dure, cum ar fi căzi de baie, podele, gresie, faianta, toalete, lavoare, piatră și tabele.Este recomandat să folosiți o perie mică capul atunci când curățarea poziție decalaj.

[4 inch perie de cap sutien plasă] 5 greu de nailon ochiurilor de lipit speciale perie de cap sunt foarte comod si poate fi folosit pentru a curăța zonele cu largi pete.Burete de curățare pânză poate fi folosit pentru curățarea de uși, mese, scaune și sticlă.Buretele este foarte moale și nu va afecta suprafața obiectului.

Pachet:

2x 4 inch rosu de curățare pânză,

3x 4 inch verde de curățare pânză,

1x 4 inch orange burete șterge,

1x 4 inch M6 interior hexagon disc din plastic,

1 x 150mm tija de extensie,

1x 2 inch galben perie de Cap,

2x 3.5-inch galben capete de perie,

1x ax flexibil (29 cm)

Tip Industriale Perie
Numărul De Model S21390992
Perie Material Alte
Cantitatea 13pcs
Culoare cum arată
Nume De Brand Toorise
Origine NC(de Origine)
Perie De Sârmă Material Nailon
Funcția Curățare

Produse similare