8 Buc Mână Groove Lacune Instrumente de Curățare,Ferestre, uși, Piesa Instrumente de Curățare Gospodărie Accesorii de Curățare Щетка Для Чистки

17.22lei

-59%

43.01lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: reparații, perie geam, telefonul set, telefon instrumentul de reparare, perie curata, instrument pc, diferența, metabo, cooler rack, wozniak, instrumentul de reparare.

8 Buc Mână Groove Lacune Instrumente de Curățare,Ferestre, Uși, Piesa Instrumente de Curățare

🏡【Mai bune Perii Combinație】:2 buc Piesa Perie de Curatare cu Burete,2 buc făraș perie curata, 1buc swan fereastra in forma de pista perie de curatare, 1 buc fereastră oarbă perie, 1 buc mâner alb groove perie.1 buc aparat de uz casnic perie,satisface cerințele dumneavoastră diferite pentru a curăța toate încăpățânat murdar la fel de ușor ca un profesionist. 🏡【Material rezistent】:Fereastră sau Ușă Glisantă Urmări Perie de Curățare sunt compuse de mânere în premium plastic ABS și perii din polipropilena,care sunt libere de poluare și durabilitate. 🏡【Caracteristici de Design】:design Nou Track Perie de Curatare cu Burete este ușor de curățat de Praf jaluzelele de la fereastră și eliminați ,NU MAI curățarea jaluzele, unul câte unul,Diferite tipuri de spații înguste perii vă va ajuta să distruge în orice ascunse . 🏡【Utilizate pe scară largă】:Utilizați aceste instrumente pentru a curăța fereastra caneluri, jaluzele, aer Conditionat,masina de guri de aerisire, uși glisante / ușă de duș piese, faianta linii,tastaturi de calculator, aragaz, chiuveta, robinet, toaletă comutator, cadă, etc. 🏡【Ușor de Curățat și Magazin】:curat perie puternic flexibilitate, rezistență la uzură și deformare termică.După ce a fost murdar, spălați cu apă pentru a restabili curățenia ca newWith agățat gaura poate închide și ocupă mai puțin spațiu.

Stil Mână
Numărul De Model 1
Utilizare De Curățare De Uz Casnic
Tip Computerul Perie
Material Plastic
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly

Produse similare