NOUL Aliaj de Zinc Bere Deschidere Simplă cu O singură mână Capac de Ridicare Magnet de Frigider Petrecere Metal Bere Bara de Instrumente Breloc Favoruri, Cadouri

11.64lei

-46%

21.59lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bere magnet, pusca instrument, bere deschide, magnet tablă, magnet suvenir, capac de sticla catcher, frigiderul magnet, magnet de frigider de depozitare, bere arma, alimente magnet.

Descriere

Acest deschizator de sticle este simplu, la modă și practice.Sale o alegere bună pentru tine, ca pe o favoare cadou.Margine netedă și exactă decupaj permită să lucreze cu cele mai multe capace de bere și a le elimina în câteva secunde.Potrivit pentru toate tipurile de ocazie, cum ar fi decoratiuni de Nunta sau favoruri, petrecere de Aniversare, Absolvire, petrecere de Craciun, botezuri, etc.

Caracteristică

- Culoare: așa Cum se arată.

- Material: aliaj de Zinc.

- Dimensiune: Aprox. 8,5 x 4 x 1 cm.

- Realizat din aliaj de zinc, este durabil și solid.

- Puteți să-l utilizați de către o parte pentru a deschide o bere, băuturi răcoritoare, apă minerală, etc. Ușor de transportat, ușor de utilizat și de depozitat.

- Plană și netedă mâner se simte foarte confortabil.

- Partea de jos a mânerului are o gaură rotundă poate fi suspendat, ușor pentru a stoca.

- Mare pentru baruri, restaurante, familie sau prieteni de partid.

- Cald Sfat: Stimate cumpărător, din Cauza la efect de iluminare, monitoare luminozitate, manual de măsurare și etc, ar putea exista unele mici diferențe în culoare și dimensiune între fotografie și elementul real.Sincer sper că puteți înțelege!Vă mulțumesc!

Lista de ambalare

1 x Deschizator de Sticle

Caracteristică Eco-Friendly
Origine NC(de Origine)
Tip Macaralele
Tip De Metal Aliaj De Zinc
Macaralele De Tip Sticla Openers
Nume De Brand ROSENICE
Numărul De Model Deschizator De Sticle

Produse similare