100g Puternic adeziv Adeziv de Înaltă Temperatură de Etanșare RTV 588 Roșu de Fixare Adeziv Pentru Masina cu Motor Decalaj de Etanșare Instrumente de Reparare

23.89lei

-32%

35.14lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: silicon lichid, ambielaj husqvarna, arcul de revenire, agent de etanșare pentru conducte, tensiunea arcului, 525 chain, mare scurgere, 22mm furtun, 10mm tub din oțel inoxidabil, catapulta de cauciuc.

100g Puternic adeziv Adeziv de Înaltă Temperatură de Etanșare RTV 588 Roșu de Fixare Adeziv Pentru Masina cu Motor Decalaj de Etanșare Instrumente de Reparare

Puncte: 1、Automobile și motociclete de etanșare: Ea are excelente viscoelasticitate și rezistența la presiune, rezistenta la apa, rezistenta la ulei, rezistență la șocuri și anti-îmbătrânire.Acesta este utilizat pe scară largă în motor, caroserie și sub-weld cusătură de etanșare, și de etanșare elastic de automobile de parbriz.

2、Material:Acest produs este un non-uscare benzi adezive de etanșare material pe baza de cauciuc butilic.A viscoelasticitate și o bună aderență și rezistență la îmbătrânire.Este adecvat pentru sigilare de autoturisme, autobuze organisme, vagoane, lămpi, pardoseli, conducte de ventilație, sisteme de aer condiționat și nituit din metal, dulapuri.

3、Utilizări: Potrivit pentru antișoc adeziv de etanșare între ușa membrană impermeabilă, corpul și schelet, masina si etaj, lipire și etanșare de materiale de construcții și decorațiuni.

4、Caracteristici: ușor de a construi, cu durată de vâscozitate, elasticitate și de etanșare.Low-cost și largă adezivitatea.Este elastic, adeziv, anti-scurgere, anti-vibrații, cu bună etanșare și rezistență la îmbătrânire.

5、Avantaj: Acest produs poate sigila rapid și reparații deschiderea de diferite forme, și poate înlocui etanșarea sida, cum ar fi ordinare din lemn de pin, pad de hârtie și metal fisuri.Având excelente proprietăți de etanșare și etanșe la apă, de gaze și petrol.

100g Puternic adeziv adeziv de înaltă temperatură de etanșare RTV roșu de fixare adeziv pentru masina cu Motor Decalaj de etanșare instrumente de reparare

Proprietăți Și Indicații

100% de Brand nou și de Înaltă calitate

Etanșare poate fi substitut pentru tradiționale garnituri și materiale de etanșare.

Aplicabile radiator apa camerei de etanșare, diferite tipuri de ulei, cutie de viteze, axe, flanșă și alte componente de etanșare, poate, de asemenea, Potrivite pentru etanșare statică, de automobile, de motoare, de utilaje, de electronice,aparate si instrumente și alte echipamente cu etanșare plană, elimina murdaria de pe suprafata, pentru a fi de suprafață După uscare, adezivul este aplicat ca o neîntreruptă de etanșare (același lucru este valabil în jurul orificiile pentru șuruburi), și-a vărsat gel este eliminat după asamblare.

Descriere:

Nume Produs: Agent De Etanșare

Capacitate: în jur de 100g

Valabilitate: 12 luni

Interval de temperatură de lucru:-60~+300℃.

Etanșare Presiune:10MPa.

Caracteristici:

Automobile și motociclete de etanșare: Ea are excelente viscoelasticitate și rezistența la presiune, rezistenta la apa, rezistenta la ulei, rezistență la șocuri și anti-îmbătrânire.Acesta este utilizat pe scară largă în motor, caroserie și sub-weld cusătură de etanșare, și de etanșare elastic de automobile de parbriz.

Material:Acest produs este un non-uscare benzi adezive de etanșare material pe baza de cauciuc butilic.A viscoelasticitate și o bună aderență și rezistență la îmbătrânire.Este adecvat pentru sigilare de autoturisme, autobuze organisme, vagoane, lămpi, pardoseli, conducte de ventilație, sisteme de aer condiționat și nituit din metal, dulapuri.

Utilizare: Potrivit pentru antișoc adeziv de etanșare între ușa membrană impermeabilă, corpul și schelet, masina si etaj, lipire și etanșare de materiale de construcții și decorațiuni.

Caracteristici: ușor de a construi, cu durată de vâscozitate, elasticitate și de etanșare.Low-cost și largă adezivitatea.Este elastic, adeziv, anti-scurgere, anti-vibrații, cu bună etanșare și rezistență la îmbătrânire.

Avantaj: Acest produs poate sigila rapid și reparații deschiderea de diferite forme, și poate înlocui etanșarea sida, cum ar fi ordinare din lemn de pin, pad de hârtie și metal fisuri.Având excelente proprietăți de etanșare și etanșe la apă, de gaze și petrol.

Utilizare utilizare:

1. Afacere cu suprafața de murdărie, grăsime și alte impurități.

2. Aplicați substanță de etanșare uniform pe suprafața adezivă.Așteptați 20 de minute pentru suprafața produsului ce urmează a fi consolidat și apoi atașați la aparat.

Etanșare se usucă în aproximativ o oră și este complet uscată și fermă în termen de 24 de ore.

Lista:

Etanșare x 1

Notă: este recomandat să utilizați în mod ecran mic de pe smartphone-uri în termen de 6.5 inch, iar ecranul mare modul de pe telefoane peste 6,5 inci.

Metode de plata:

Puteți face plata folosind oricare dintre metodele de mai sus și pls plătească în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.Plata ta va fi verificată prin Buvette.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dvs. odată ce s-a terminat.Dacă scopul tău este închis din motive de securitate, va trebui să depună o cerere pe Buvette.ro.Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.Transport maritim și pachetul:Toate elementele sunt verificate și ambalate, de asemenea, înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.Greutatea pachetului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.De obicei este nevoie de aproximativ 15-60 de zile și ar putea fi un pic mai mult la unele pustiu.Puteți alege rapid de transport maritim metodă dacă doriți să obțineți pachetul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.Returnare și Rambursare:Vom retrimite sau rambursare în cazul în care pachetul este pierdut, deteriorat în tranzit, sau a primit elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi fericiți să vă ajutăm.Feedback:Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

Lățime Produs 0.0inch
Caracteristici Speciale Lipici Adeziv
Origine NC(de Origine)
Numele Modelului adeziv puternic adeziv
Tip De Material temperatură ridicată de etanșare
Articol Greutate 0.11kg
Extern De Certificare De Testare ce
Înălțime Element 0.0inch
Element De Lungime 0.0inch

Produse similare