5PCS Reglabil Masca Extensia Bandaj Masca Cârlig Ureche Coarda Unisex Masca Extensie Centura Amelioreaza Durerea de Ureche Prevenirea Masca Șnur

8.65lei

-50%

17.31lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: clip curea, ear mask extender, masca clip, swedish vallhund, catarama cârlig, cârlig masca, masca curea, titularul masca, extend mask, reglabil masca extensie.

Reglabil Masca Extensie Centura Bandaj Masca Cârlig Anti-Alunecare Ureche Coarda salvaorejas mascarillas suport masca de măști de protecție

Descriere produs:

Masca ureche cârlig curea ureche protector anti-scurgere cârlig extensie

Se Potrivesc Dimensiunea Capului - Masca Extensia Curea Poate Fi Ajustat Pentru A Se Potrivi Dimensiunea De Circumferinta Capului.Masca de Fata Clema Extender Poate Ajusta În mod Liber de Lungime Între 7-25 CM/2.7-9.8, Care Este Potrivit Pentru cele Mai multe Măști, Potrivit Pentru Barbati, Femei, Bătrâni, Copii .Se Poate Reduce În Mod Eficient Presiunea Și Durerea Cauzată De O Mască Pentru O Lungă Perioadă De Timp.

Anti-Vărsare Design - Anti-Vărsare De Proiectare Pentru Versiune Imbunatatita : Utilizarea De Anti-Vărsare De Design Pe Ambele Capete De Masca Vă Permite Să Faci Ceva La Usurinta.Atunci Când Aveți Nevoie Să Se Odihnească Și Să Respire Liber, Puteți Să-L Atârna Pe Gât Și Nici Nu Trebuie Să Vă Faceți Griji Despre Vărsare.

Metoda de utilizare - ①Hang 2 Masca Curele de Cap Pe Cataramele De La Ambele Capete ale Masca de Fata Clema Extender; ② Trage-Le Deschise Și Le-a Pus Pe Locul potrivit De Cap; ③ Muta Buton Reglare Poziția Și Reglați-L La Dimensiunea Corectă .

Moi Si Confortabile - Fabricate Din Poliester De Inalta Material Elastic, Este Moale, Confortabil, Respirabil Și Nu Strans, Potrivindu-Se Perfect Pe Cap Fără Nici Un Sentiment Special.

Principalele caracteristici-design elegant, greutate redusă, steril, ecologic PP material flexibil, poate fi auto-sterilizate, ușor de curățat nelimitat reutilizarea non-alergic, se potrivește perfect pe cap, confort maxim Design curbat, curea ajustabila, fără gust, viață lungă, etc.

Compatibilitate extinsă-diverse masti sau măști cu două puncte de conectare tip de unică folosință, măști de praf-dovada măști și mai mult

Lavabil și rezistent-Această bandă este fabricat din durabil PP material flexibil, care pot fi spălate în mod repetat, fără a îndoi abraziune curling, vărsare sau alte tipuri de degradare

Reduce durerea și presiunea de a purta o mască în ureche, pentru o lungă perioadă de timp

Caietul de sarcini:

Dimensiune produs: 1 × 17-25CM/ 0.39 × 6.9-9.8 inch

Material: Poliester

Conținutul Pachetului:

5x masca ureche cârlig curea

masca curea de reglare cârlige pentru măști
Forma Apartament
masca elastic de reglare masca anti-alunecare
Origine NC(de Origine)
tissu se toarnă masca de protecție Masca de fata Titular
catarama din plastic Masca cârlig
masca extensia cârlig cârlig masca de fata
cârlig masca inel de plastic
masca de fata prelungire masca titularul clip
masca de fata reglabile cârlig ureche masca
masca de fata extender Extensia Reglabil Curea
Catarama Tip Inele
Masca De Extensie masca de fata clip
extender masca Masca De Fata Catarama
silicon masca curea silicon masca ureche
ureche protector masca catarama masca
Masca Catarama Plastic Incuietoare

Produse similare