1 buc ustensile de Bucătărie din Oțel Inoxidabil aparatoare de Decupare de Vegetale Deget Garda Degetul Protector Gadget-uri de Bucătărie Accesorii de Bucatarie

0.13lei

-40%

0.22lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: zte gadget-uri, bucătărie organ, placi de gadget-uri, gadget de bucătărie, bucătărie storag, set de bucatarie, corpul gadget-uri, vase de bucătar, instrument de bucatarie, pungi de gadget-uri.

1 buc ustensile de Bucătărie din Oțel Inoxidabil aparatoare de Decupare de Vegetale Deget Garda Degetul Protector Gadget-uri de Bucătărie Accesorii de Bucatarie Caracteristici:

1. De înaltă calitate din oțel de înaltă carbon, margini netede, pentru a proteja degetele.Nu aveți nevoie să vă faceți griji, dumneavoastră de gătit va fi mai ușor.

2. Produsul funcția: atunci Când tăierea/mărunțirea în bucătărie, uneori, degetele pot fi tăiate.Degetul protector vă pot ajuta să rămâneți în siguranță.

3. Ușor de utilizat: Acest deget de paza este foarte convenabil de a folosi.Foarte mic și lumină greutate, chiar dacă îl utilizați pentru o lungă perioadă de timp, nu veți simți nici o greutate pe degete.Aspectul și funcția sunt ca un capac de protecție, permițându-vă mâinile pentru a fi protejat de 360 de grade.

4. Design creativ: foarte buna curba, foarte confortabil.Poate fi folosit pentru lucrătorii de la bucătărie, de gătit casnice, bucătari, de a face de gătit mai interesant și convenabil.

Descriere:

Este foarte mic și ușor, nu aveți nici o greutate pe mâini, este foarte convenabil de a folosi, este potrivit pentru utilizarea pe termen lung.

Caietul de sarcini:

Culoare: Argintiu

Material: otel inoxidabil

Dimensiune: 6.5*4.5 cm

Pachetul Inclus:

1 * Legume de tăiere aparatoare

Note:

1. Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Caracteristica 5 Acasă
Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 3 Greutate De Lumină
Caracteristică 4 Design Creativ
Destinat pentru 2 Gospodina
Caracteristica 7 Instrument de organizator
Caracteristică 1 De înaltă calitate
Caracteristică 6 instrument
Destinat pentru 3 bucătar-șef de gătit
Destinat pentru 1 Lucrător bucătărie
Caracteristică 2 Margini Netede

Produse similare