17-inch realiste renăscut baby doll Fata, din silicon, original moale, copilul păpușă jucărie, 2-5 ani, vacanță, cadou, cadou de ziua de nastere

256.13lei

-26%

346.14lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: clubul winx, nativ american girl doll, papusa barbi, bebe renăscut baby kit, 50 papusa, mucegai renăscut papusa kit, reborn, se amestecă renăscut copii de silicon, bebe renăscut, dl păpuși.

Papusa coafura si hainele sunt aleatorii.

Realiste Caracteristici

Greutate: greutatea netă a papusii este de aproximativ 1.3 kg, 2.1 kg Material și structură: silicon de vinil cap și plin membrele foarte moale și realist, flexibil atingere.Papusa nu poate fi o baie sau duș Papusa este complet poseable, capul și membrele pot fi mutate în mod liber.Parul: de mână aplicată temperatură înaltă peruca din par sintetic, foarte moale la atingere, parul poate fi permanentă sau straighend cu un fier de par, doar asigurați-vă că temperatura este mai mică de 120 ° C. Imbracaminte: hainele sunt la fel ca imaginile, dar unele păpuși lipsa de îmbrăcăminte de inventar.Voi alege alte haine de aceeași calitate pentru tine.Puteți schimba haine pentru papusa de unul singur, 0-3 luni copil adevărat dimensiunea haine se potrivesc papusa de bine renăscut baby doll este proiectat de artiști.Fiecare centimetru din această realiste baby doll este lucrat manual, pictat de mână.Cald și umed buzele arata natural si moale, care te pot ajuta să-i sărute.Aceste detalii fac acest copil extrem ca un adevărat copil!

Detalii Produs

De Ce Am Alege Păpuși Reborn

√ Fata frumoasa cu expresii faciale vii. √ Mare fermecătoare ochi și mână-aplicat gene. √ Handpainted buze, unghii și unghiile de la picioare. √ Lumina roșind pe călcâi, mâinile, și picioarele. √ Un drăguț magnet suzeta, biberon, și certificatul de naștere sunt incluse, de asemenea, în accesorii.Notă: Papusa haine din imagine sunt folosite doar pentru fotografiere.Haine similare pot fi trimise atunci când hainele pe papusa sunt vândute.Silicon de vinil papusa picioarele trebuie să instalați de unul singur. (A se vedea FAQ pentru diagrama de instalare)

Nume De Brand Xvertex
Starea În Stoc
Tip PAPUSA DE MODA
Tip De Element Păpuși
Corpul Moale,
Caracteristici De învățământ, Mini, Umplute & Pluș, Gonflabile, Desene animate
Baterie no
Numărul De Model A1
Mfg Număr De Serie Colectie Limitata
Gen Unisex
Avertizare nici un Articol
BJD/SD Atribut papusa
Dimensiuni 17 centimetri
Forma 1/4
Material Silicon
Tema Film & TV
Varsta Recomanda 0-6m, 7-12m, 13-24m, 25-36m
Origine NC(de Origine)
Aspectul drăguț,

Produse similare