5/10 Perechi față-Verso Adeziv Cârlige de Perete, rezistent la apă și Oilproof Reutilizabile fără Sudură Cârlige Fără Perforare

8.61lei

-29%

12.29lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: yz450f 2005 cilindru cu piston.

Numele

Din Oțel Inoxidabil Adeziv Suport Burete

Material

PP

Dimensiune

Ca imagine arată

Caracteristică

Usor de instalat, Nu de Foraj

Potrivit pentru

Burete, caddy, ștergar, dop chiuveta, spatula, perie, mic capac de oală, tăiere bord

Pachetul 1* burete rack

******* Caracteristici Produs ********

1:Auto-adeziv față-verso design: Două cârlige adezive coopereze unul cu altul, unul este atașat la locul pe care doriți să-l repara, celălalt este atașat la elementul pe care doriți să-l repara, iar articolul poate fi atașat la orice loc doriți.Acesta poate fi agățată cu ușurință și convenabil, fără griji despre care nu au o suspensie gaura.

2:Premium Material: 5/10 Perechi adeziv transparent lipicios cârlige au suficient plus de rezistenta si durabilitate a organiza elementele.Stabil și rezistent la coroziune.

3:Super adeziv, rezistent la apa: Impermeabil grele adeziv cârlige de perete, fără perforarea unghiilor, ulei-dovada de auto-adeziv, rezistent la umiditate și rezistență la căldură.

4:Aplicarea pe scară Largă : Perfect pentru baie, piscină, bucătărie, perete și tavan, decoratiuni, inclusiv prize de curent, cutii de gunoi, perii de toaletă, ghivece de flori, fotografii, și mai mult.Ideal pentru Lumini de Crăciun și coroană de Crăciun, de asemenea.

5:Ușor de Instalare : Ușor de instalat și de folosit, doar coaja de pe spate de film de protecție, nu lipici neede, lipiți-l pe orice suprafață netedă, apăsați-l bine pentru a elimina orice bule.Fiecare cârlig universal poate stoca până la 15 kg.Fără găuri, fără șuruburi, fără suplimentare de lipici.

Caracteristică Usor de instalat, Nu de foraj
Potrivit pentru Burete, Caddy, dishcloth, dop chiuveta, spatula, Perie
Cerere Burete, antena covor
Material Din Oțel Inoxidabil
Origine NC(de Origine)

Produse similare