60/90/160cm detergent Bastoane Bloca Remover-Instrumente de Curățare Canalizare Perie de Curățare de Conducte de Dragare Instrumente Pentru Baie Chiuveta de Bucatarie

7.57lei

-21%

9.61lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: curea lungime 160cm bărbați, stretch belt 160cm, omul centura 160cm, păpuși pentru sex 160cm, tesatura mulțime 160cm, tpe papusa 160cm, centura de 160cm backle, papusa mare 160cm, centura elastica 160cm, papusa de sex 160cm.

Caracteristici:

1. Elastic mâner: adoptă un push-tip de design, care este simplu și convenabil de a opera și ușor pentru a prelua.

2. Retractabil patru gheare: apăsați mânerul, cele patru gheare pop pentru a apuca obiectul, apucând forța este puternică, și nu este ușor să cadă.

3. Protecția în interiorul sac de cauciuc: stratul exterior este protejat de un sac de cauciuc, ceea ce face mai ușor pentru a șterge și de a preveni rugina.

4. Ușor de utilizat: simplu cu două degete de acțiune, trageți de mâner pentru a expune și de a deschide ghearele, și eliberați mânerul să ia parte.

5. Scenariu de utilizare: Acest instrument este potrivit pentru chiuvete, chiuvete, legume chiuvete, canale, cabinet lacune și așa mai departe.

Descriere:

Acest instrument poate fi îndoit și este un foarte convenabil cules de instrument, foarte potrivit pentru hapsân căzut șuruburi sau șuruburi, se deplasează piese de mici dimensiuni din zone restricționate, etc.

Caietul de sarcini:

Lungime: 60cm, 90cm, 160cm (opțional)

Material: PP+ inox

Aplicabile tub: general

Folosesc gama: toaletă, legume bazin, chiuveta, canalizare, etc.

Ambalare: sac de OPP

Pachetul Inclus:

1 * Flexibil Ridica Instrument

Note:

1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiect real.

Caracteristică Eco-Friendly, Aprovizionat
Stil Mână
Material PP+ inox
Origine NC(de Origine)
Utilizare BUCĂTĂRIE

Produse similare