Solar Cale de Lumină Impermeabil în aer liber LED-uri Alimentate Solar Lumini de Gradina Decorative lampa pentru Gazon/Terasa/Curte/Pasarelă de Iluminat

27.26lei

-32%

40.11lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: sistemul, lampa de gradina, led lumina de gradina ghirlanda, vktech lumina solară lawn, decor pentru gradina, lumina solara gard lumina, lumina solara in aer liber plante, terasă în aer liber, trabuc lanterna, decor gradina.

Produs parametru

Nume De Brand: Vinokuro

Model:HY-066

Panou Solar: siliciu amorf 2v 30ma

Timp de iluminare: 6-8 ore de iluminat continuu

Carcasă sursă de lumină: 1 LED-uri lampa de șirag de mărgele

Tip baterie: 1 1.2 v 600MAH Ni-MH baterie

Produs material: ABS

Culoare: alb, alb cald, RGB

Caracteristici

Inteligent de economisire a energiei:Alimentat de energia solara gratuita si nu necesita electricitate.Ei vor veni în mod automat pe timp de noapte și stinge automat în zori.Există comutator pornit/OPRIT pe capacul de lumină, asigurați-vă că activați comutatorul înainte de încărcare.

IP44 rezistent la apa:Ca un nou tip de în condiții de siguranță și de protecție a mediului în aer liber lumini, lumini solare sunt rezistente la intemperii, potrivit pentru utilizarea în aer liber, fără griji despre ploaie, zăpadă, îngheț, sau lapoviță.

Ușor de instalat:pur și Simplu combina solar partea de sus și tub și mize.Apoi împingeți miza în sol, este nevoie de doar câteva secunde.

Decoratiuni de gradina lumini:lumini sunt proiectate pentru decor și nu poate fi destul de luminos, dar lumina este moale și moale.Adauga un fermecător, decorative strălucire a ta cale, decora gradina, terasa sau curte.

Atunci când primiți lumini solare, vă rugăm să rândul său, ON / OFF comutare de la lumina capacul PE poziție, apoi puneți capacul lămpii cu susul în jos la masă pentru a verifica dacă luminile se vor aprinde sau nu.Orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

USOR DE INSTALAT

1.Răsuciți ușor "acoperiș"

2.Rândul său, om comutatorul

3.Aproape de "acoperisul"

4.Trageți și conectați spike

Nume De Brand Vinokuro
Certificare CCC, CE, FCC, ROHS
Tensiune 1.2V
Stil Modern
Caracteristici Rezistent La Apa/Solar
Corpul Material ABS
Nivelul De Protecție IP65
Este De Becuri Incluse Da
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Sursa De Alimentare Solar
Tipul De Bază Nici unul
Numărul De Model HW 066
Este Estompat No
Garanție 2 Ani
Utilizare VACANTA
Origine NC(de Origine)
Celule Solare De Tip NI-MH

Produse similare