Dog Training-uri de Companie Blând cu Ultrasunete Anti-Latrat de câine de Companie Antrenor a Condus Lumina Blând Chaser-stil de Formare de Câine de Companie Accesorii

9.13lei

-48%

17.87lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: câine pentru, câini de formare clicker, steaua tragus, câine de formare clicker, PISICA, câine de formare clicker latra, clicker câine, cat clicker, câinele suppli, câine.

Petgentle-cu Ultrasunete Anti Latrat de Câine de Companie Antrenor a CONDUS Lumina Blând Chaser-Stil

Descriere produs

Acest antrenor este bazat pe teorie-că ecografie (cu ultrasunete val ajunge până la 125db) este peste limita superioară a auzului uman și super ultrasonic și 28000mcd lumină albă puternică.

Se poate activa vizuale și aditiv de activare pentru câini, pisici și alte animale, dar nu va fi nici efecte asupra oamenilor.Există trei moduri de utilizare: câine de Formare, Alunga câine, Luminoase.

Caietul de sarcini:

Element Dimensiune: 140*40*30mm / 5.51*1.57*1.18 inch

Baterie: 9V baterii Alcaline (Nu sunt incluse)

Distanța efectivă: de la 5 la 10 metri

CUM SĂ UTILIZAȚI:

Iluminare: Glisați comutatorul funcției de către primul-ul, apăsați butonul fază, aparatul poate fi folosit ca o lumină.

Câine de formare: Glisați comutatorul funcției la mijlocul site-ul, și apoi apăsați pe butonul.

Alunga cainele: Glisați comutatorul funcției la ultima ului și vizează câine turbat, apăsați butonul fază, cainele va fugi.

ATENȚIE:

Care vizează cap de câine, cum ar fi ochii sau urechile, pentru a atinge cel mai bun efect în timp ce utilizați acest antrenor.

Acest produs are puternice cu ultrasunete și laser infrarosu-putere, deci te rog nu trata oamenii urechile și ochii în caz de prejudiciu.

În dogging modul, deoarece puterea este puternic, consumul de energie este mare, asa ca nu apăsați comutatorul pentru o lungă perioadă de timp.

Următoarele Condiții Pot Duce Efect Slab:

- Un mediu zgomotos, cum ar fi centrul sau pe stradă.

Un câine bine dresat.Atunci când tensiunea bateriei este scăzută.

Câinele ascultă cu ultrasunete prea mult, a devenit obișnuit să-l și nu-i este frica.

Pachetul inclusiv:

1 x antrenor de Câine(nici o baterie incluse)

Material Plastic
Tip De Element Formare Clickers
Este Dispozitiv Inteligent No
Origine NC(de Origine)

Produse similare