SWEETGO Sticlă cești de cafea verde/albastru/alb/portocaliu decorarea cupa 8cm pentru băut suc de cafea Bea ceai ustensile de

49.07lei

-9%

54.52lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pahar de martini decoratiuni, ceașcă de cafea turcească, cana de cafea, albastru cupe de aur, suport tort alb, albastru ceașcă de ceai, pop tort stand, mousse de cupe de sticlă, ceasca si farfurie set, ceasca si farfurie.

Dimensiuni

2 dimensiuni pentru a alege

Sticlă oglindă pentru a arăta mai mult destul de alimentare

.

Ce e Ambalare

Produsul nostru au personalizat cutie de interior, atunci vom bună ambalare utilizați hârtie cu bule pentru a proteja elementele

Transport

Atunci când plasați comanda, vă rugăm să confirmați primi adresa este Corectă.Putem furniza mai multe transporturi, cum ar fi UPS/ EMS/ DHL/ FedEx/China post air mail.Pentru fi, de obicei, de transport maritim în termen de trei zile după plata să fie confirmat de Buvette.ro.

Feedback-ul:

Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, atunci când sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Dacă sunteți nemulțumit din diverse motive,vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul rău, vom da o replică bună în timp.

A: Răspunsul la întrebarea de mai sus.

Alege SWEETGO înseamnă viață mai bună

SWEETGO: produce Numai articole cu Înaltă calitate, detalii perfecte,aspect Frumos, valoare de de a cumpăra

Capacitate 301ml-400ml
Certificare CE / UE
Numărul De Model HM2010
Tehnica Rezistente la căldură de sticlă
Caracteristică Eco-Friendly
Tip Cesti De Cafea
Material Sticla
Culoare verde/albastru/alb/portocaliu
Drinkware Tip Cesti & Farfurioare
Origine NC(de Origine)
Numele Cupe De Sticlă
Cantitatea 1

Produse similare