Sală de fitness Elastic Benzile de Rezistență de Formare de Fitness musculare Antrenament Buclă de Cauciuc Yoga Sport Pilates Crossfit Consolida Întindere Bandă

10.00lei

-18%

12.33lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: xs retro caz.

Sfaturi: telefon Mobil terminal de cumpărare este mai favorabil!Adaugă în Coș și să se alăture lista de dorinte, va vom trimite mai multe cupoane!notă: 1) Înainte de a plasa o comanda, compara dimensiunea detaliu cu produsul, cu detalii de dimensiune, și lăsați câțiva centimetri de diferență din cauza manual de măsurători.

2) Dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți de personal.Culoarea poate fi ușor diferită de culoarea reală din cauza iluminat sau ecran de vizualizare.

1. Asigurați-vă că adresa este corectă.De obicei, putem finaliza plata în termen de două zile lucrătoare și nu va depăși promis de șapte zile timpul de livrare. 2. Timpul de livrare în cele mai multe țări este de aproximativ 15-60 de zile lucrătoare, dar unele transporturile ar putea fi amânată din cauza manipulării necorespunzătoare de către transportator, întârzieri vamale, taxe de import, naționale clienți politici sau orice alte circumstanțe dincolo de controlul nostru.Vom extinde timpul de livrare și cere iertare. 3. Pentru clienții ruși, vă rugăm să ne furnizați numele dvs. complet.În cazul în care pachetul nu poate fi livrat corect, nu vom suporta pierderea. 4. Vă rugăm să descrieți cerințele dumneavoastră, cum ar fi culoare, ambalaj, mărime, etc. 5. Lucrăm de luni până sâmbătă.Dacă nu există nici un răspuns în weekend, vă rugăm să înțelegeți.Multumesc. 6. Ne străduim pentru 100% feedback pozitiv și sperăm să ne dea 5 stele de sprijin.

vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră

Categorie Trageți banda
Numele Departamentului Femei
Nume De Brand OLOEY
Culoare cer albastru, violet, Galben, roz.
Dimensiunea 1 1500*150*0.35mm
Stil Obișnuiți, Actualizat, Actualizat 2
Dimensiunea 3 2000 * 150 * 0.45 mm
Cerere Trage Coarda
Material De Înaltă Calitate Din Latex
Avantaj De înaltă rezistență se întinde
Potrivit pentru scena Acasă, Sală de fitness, Interior, În aer liber
Dimensiunea 2 1800 * 150 * 0.35 mm
Funcția Cuprinzător Exercițiu De Fitness
Numărul De Model D6320

Produse similare