1 Buc 3d Lumânare Mucegai 15cm greacă Veche Statuie din Silicon Mucegai Art Zeita Costum Pentru a Face Tencuiala Aroma Lumânare

158.03lei

-35%

243.15lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: d mucegai, greacă mucegai, mucegai silicon dușman statui, ochi de pisica unghii, zeita mucegai, lumânare mucegai poftă de mâncare, lumanari matrite, de sex feminin statuie mucegai, statuie de zeiță greacă, cap de tencuiala.

Descriere

Caracteristică: 1.Silicon Material: mucegai este fabricat din Silicon și pot rezista la temperaturi ridicate și scăzute. 2.Durabil Mucegai: Acesta poate fi reutilizat de mai multe ori, atât de mucegai este durabil, nu este ușor de deteriorat și crăpate. 3.Îndepărtarea ușoară: sferice lumânare mucegai este împărțit în împărțită în două și o jumătate pentru îndepărtarea ușoară a lumânării. 4.Durată lungă de Viață: matrița are o durată lungă de viață și este ușor de curățat. 5.Larga Utilizare: Poate fi utilizat în producția de parafină, ceară și lumânări din ceară de albine.Specificatii Produs: 1.Material: Silicon 2.Dimensiune: așa Cum se arată Lista de Ambalare: 1 * Silicon mucegai Notă: 1.Manual de măsurare, dimensiunea va avea o eroare de 0,5-2mm,obiectul la dimensiunea reală. 2. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini. 3.Culorile pot varia în funcție de lot.

lumânare mucegai

sfeșnic forme

mucegai silicon

Formele de silicon

de luare de săpun

matriță de săpun

rășină mucegai

mucegai silicon pentru 3d

Ceara de bază

Type3 Mucegai Silicon
Forma Alte
Poza NoSexually
Type2 sfeșnic forme
Origine NC(de Origine)
type5 Formele De Silicon
type8 Ceara de bază
Type4 De Luare De Săpun
Material Silicon
type1 Lumânare Mucegai
Numărul De Model Lumânare Mucegai
Tort De Instrumente De Tip Matrite
Feature1 Eco-Friendly
type6 Rășină Mucegai
Sugestive No
Feature2 Aprovizionat
Type9 Greacă Cariatide
type7 mucegai silicon pentru 3d

Produse similare