PU Cauciuc curea de Ceas pentru Casio AE-1000W AQ-S810W SGW-400H SGW-300H Înlocuire Curea G-Shock Brățară

11.51lei

-25%

15.54lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: barbati ceas casio, q.ceas q, g shock, inel cu piston pentru generator, ga2100, casio ceas curea, casio, g șoc, casio g shock curea, bratara casio.

Acest 18mm lug PU cauciuc curea de ceas este un înlocuitor mare curea pentru Casio G-shock, ceasuri.Acesta este fabricat din PU material de cauciuc.Cea mai mare parte (exterior) lățimea curelei lug este de 26mm.

Se potrivesc pentru Casio Modele: AQ-S810W / AQ-S800W / MRW-200H / SGW-300H / SGW-400H / SGW-500H / W-S200H / W-800H / W-216H / W-735H / AE-1000W / AE-1300 / AE-1200 / F-108WH / W-215 / AEQ-110W.Puteți găsi numărul de model pe ceas caz înapoi.

Vă rugăm să alegeți metoda de transport maritim cu urmărire daca vrei ceva mai bun serviciu de transport maritim.Prețul de transport maritim și timpul estimat de livrare sunt oferite de Buvette.ro.Acum vom livra doar cu Buvette.ro metoda de transport maritim, pentru a evita probleme de transport.

Caietul de sarcini:

Material: PU rășină ceas trupa

Catarama: otel inoxidabil pin cataramă

Lug Latime: 18mm

Mai larg punct al curea: 26mm

Trupa Lungime: 136mm pentru bucată lungă și 80mm pentru o scurtă bucată

Trupa grosime: 2mm

Pachetul Inclus: 1 x ceas trupa 2x primăvară baruri

1x arc bara de instrument

Notă Importantă:

Îți vom trimite numai 1 gratuit primăvară bar instrument de ștergere nu contează cât de multe ceas benzi comanda.Dacă aveți nevoie de mai multe instrumente, vă rugăm să ne contactați înainte de a comanda.

Listare foto de culoare pot varia în funcție de monitor stabilirea și motive tehnice.Vă rugăm să permită o ușoară diferență de produsul real.Asiguram stil este aceeași ca în fotografie.Vă rugăm să permiteți-1-2mm de mână eroare de măsurare de bandă lungime.

Livrare & Retur

Articol vor fi expediate prin aerian internațional, servicii de e-mail oferit de Buvette.ro(China Post) și livra la tine prin țara ta e Oficiul Postal.Transportul maritim internațional este mult mai complicat decât transport intern și durează mult mai mult timp.Uneori poate fi întârziate de vremea rea, de vacanță sau de vămuire întârziere.Vă rugăm să aveți răbdare să așteptați pentru dvs. de pachet.Dacă nu ați primit itemafterour promis estimat timp de transport maritim, vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva problema.

Feedback-ul

Vă rugăm să lăsați toate 5 stele feedback-ul dacă ați primit elementul cu nici o problema.Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Vă garantăm că cumpărături cu noi, este întotdeauna în condiții de siguranță și plăcută.Satisfactia clientului este prioritatea noastră.Dacă orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Dacă elementul este deteriorat sau total diferite ca listarea descriere, va vom returna sau retrimite unul bun.

En-gros de Reducere & OEM

Putem face ceas benzi în culori personalizate, logo-ul și de imprimare.Pentru vrac en-gros și de servicii, puteți să ne contactați pentru a obține mai bine prețul și opțiune de transport, cum ar fi EMS, DHL & FEDEX.Noi va oferim preturi competitive.

Alte Articole Din Acest Magazin

Origine NC(de Origine)
Incuietoare Tip Cataramă De Pin
Numărul De Model P57
Trupa Tip De Material Rășină
Lug lățime 18mm
Trupa Lungime 21cm
Starea Nou fara eticheta
Nume De Brand RAYKOR
Banda De Culoare negru
Tip De Element Watchbands

Produse similare