Țesute Nailon Reglabil Curea de schimb pentru Garmin Vivoactive/Vivoactive Acetat de Sport Band Inteligent

41.07lei

-4%

43.23lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: benzile de mi band, garmin vivoactive bratara, garmin instinct curea, garmin, figura mi band, ramuri mi band, mi band asocierea, garmin vivosport, piesa mi band, praclet mi band.

Descriere produs Personalizat Garmin Vivoactive / Vivoactive Acetat de Sport GPS Ceas Inteligent cu acest rafinat de înlocuire trupa încheietura mâinii.Comparabil cu cel original Garmin Ceas Trupa.Ceas inteligent care NU sunt incluse.Trupa poate fi instalat pe Garmin Uita-te la Urechi(nu sunt incluse) la ambele capete cu precizie și în siguranță.Ușor și direct de instalare și eliminare.O inovatoare pin-si-tuck de închidere asigură o curat se potrivesc.Piese metalice realizate cu hipoalergenic nichel gratuit din oțel inoxidabil.Premium nailon material cu moliciune moderată și bine meșteșuguri face confortabil la uzură și durabil.Se potrivește 5.51"-7.87" (140mm-200mm) încheietura mâinii.Vino cu 2 surubelnite.

Pachet:

1XWatch trupa(nu include altele)

Cumpărătorul Sfaturi

Feedback-ul 1.Stimate client, dacă totul este în regulă, vă rugăm să ne dea 5 stele de feedback.Sperăm, de asemenea, ne puteti da un sfat.Vă mulțumim pentru cooperare și vă mulțumesc pentru oferindu-ne posibilitatea de a vă servi. 2. Dacă nu ați primit elemente, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a extinde produsul chitanță dată, te rog, nu face disputa la o dată.

3. Dacă aveți orice probleme sau nu mulțumit cu articolele primite, vă rugăm să ne contactați înainte de a face feedback-ul dvs., noi nu sperăm că o greșeală afecta afacerea.Vom încerca cele mai bune noastre de a face cu ea.

FAQ:

Info Companie:

Numărul De Model BTK-S2182502
Trupa Lungime 20cm
Culoare negru, Roșu, Albastru, alb, gri, Lumina Gri
Tip De Element Watchbands
Tip Sport Înlocuire Silicon Trupa Ceas Curea
Trupa Tip De Material Nailon
Starea Noi cu tag-uri
Nume De Brand beterconn
Incuietoare Tip mi band
Se Potrivesc Pentru Garmin Vivoactive/Vivoactive Acetat

Produse similare