1BUC Pescuit VIB Metal Lures6cm/11g Artificiale Greu Momeala Minnow Wobbler Momeli pentru Stiuca Vibrații Jig Pește Crap Bas de Pescuit

7.27lei

-15%

8.57lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: jig metal, momeli metalice luminos vibratoare, atrage vibrații metal, vibrații atrage cap, nada minnow, vibrații nada, nada vib, momeală pește minnow, metal vibrații atrage, vib.

1BUC Pescuit VIB Metal Lures6cm/11g Artificiale Greu Momeala Minnow Wobbler Momeli pentru Stiuca Vibrații Jig Pește Crap Bas de Pescuit tip Produs: fihing VIB sequin momeala Produs de culoare: 5 culori diferite sunt disponibile de Produs lungime: 6 cm greutate Produs: 11g Produs material: de înaltă calitate de metal greu Pește momeală cârlig dimensiune: 8 # din oțel carbon de înaltă trei ghimpată cârlige de pește Potrivit pentru apele: toate apele Caracteristici: 1. Momeala de pescuit corpul adoptă avansate de protecție a mediului materiale, care nu numai că are o rezistență mare la impact, dar, de asemenea, nu produce substanțe nocive pentru mediu . 2. Proiectarea de momeala are cel mai bun echilibru, astfel încât momeala poate înota la cel mai lent posibil viteza de recuperare. 3. Momeala este atras de viata cu 3D vivid ochii, a face momeala arata ca un pește adevărat, de înot în apă atunci când se pescuiește. 4. Colorate fuselaj: analog design, mai atractiv pentru pesti. 5. Cârlig: anti-coroziune, puternic, durabil, universal pentru apă proaspătă. 6.pește atrage în interiorul mingea de metal pentru a menține echilibrul de momeala pentru a realiza cea mai lungă aruncare. 7.Mai puternic inel dublu: de a consolida inel dublu și de a crește rezistența la tracțiune.

Greutate Produs 11g
Produs lungime 6cm
Poziția Ocean Barca De Pescuit, Ocean Beach Pescuit, LAC, Râu, Rezervor Iaz, stream, Ocean Rock Pescuit
Numărul De Model LA08
Categorie NADA
Tip Momeală Artificială
Potrivit pentru ape toate apele
Origine NC(de Origine)
Produs culoare 5 colour
Material produs De înaltă calitate de metal

Produse similare