Noi Sparge Maniacale Crab Nada de Pescuit, Cârlige de Bass de apă Sărată Jig Simulare Wrasse Artificiale Cod Cârlige Aborda și Momeală Crab Crab Dft P2L8

3.98lei

-40%

6.66lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bara de pescuit lures, momeli de pescuit de apă sărată înghițitură, mic crab momeala, crabi păr, ps2 piele, drop shot, set jig 100g, artificial crab, momeala cod, momeală pește.

Descriere

100% brand nou, de înaltă calitate

Material: PVC

Dimensiune: 10x5cm

Greutate: 40g

Culoare așa cum se arată

Tip: Crab Simulare Momeala

caracteristică:

1. Din extrem de rezistent si flexibil material TPE, foarte puternic și ireal.După ce a scăzut, se răstoarnă pe abdomen, iar picioarele și ghearele vibreze rapid, nu numai de a atrage atenția de fiecare pește, dar, de asemenea, simulând un crab real de înot și de-a bușilea.Încet rola, sari sau a pus-o în tija suport.Peștele va nega că acest crab este real și este atât de delicios.

2. Built-in TPE: aluat de crab este fabricat din TPE (10X) de material, care se pot ocupa cel mai greu și mai greu bate pește în jurul valorii de.Această structură unică poate realiza foarte puternic, dar realiste de acțiune.

3. Super-realiste de acțiune: Acesta este fabricat din super-realiste materiale.După ce a fost abandonat, distrus crabi va răsturna pe burtă, picioare și ghearele și vibreze rapid ca acestea se încadrează, care va atrage nu numai atenția de fiecare pește, dar, de asemenea, Simula real crab de înot și de-a bușilea.

4. Plumb integrat cârlig: a Pregăti "piure de crab", în avans, cu un cârlig integrat și greutate de plumb setarea pentru a se asigura că "piure de crab" cade întotdeauna pe stomac.Gata să aterizeze pe măgari!

5. Obiectiv tip: Saramură: Tarpon, Permise, Sebastă, cu Dungi Bas, Grouper, Stavrid, Lufar, Seatrout, Snapper, Snooker, Sunfish; apă Dulce: Mosc, Stiuca, Pește

Calitate în primul rând, de a oferi cele mai bune servicii.Clienții noștri sunt prietenii noștri.

Design elegant, 100% brand nou și de înaltă calitate!

Note:

1. Pentru fotografii, vă rugăm să permită o ușoară aberatiile cromatice

2. Datorită măsurare manual, dimensiunile pot fi diferite

Pachetul Inclus:

1buc simulare crab

Vă mulțumesc pentru atenție, Putem garanta calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Origine NC(de Origine)
Categorie Platica Momeala
Poziția LAC

Produse similare