Copilul de Baie Jucarii de Baie Pentru Copii mici Bile Bule Copii Fete Băieți Baie Clockwork Jucărie Wind-up Înot Plutitoare Joc Frog

2.47lei

-55%

5.50lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 1 an de jucărie pentru copii, bubbl, baie duck, crab jucarie de plus, broasca de cauciuc, jucarie bubble bobble, baie jucărie, rață de cauciuc, baie animale jucarii, baby bath net.

Caracteristică:

În condiții de siguranță material-realizat din ecologic material ABS, cu o suprafață netedă, care poate preveni copiii de la zgarieturi.Potrivit pentru băieți și fetițe peste 2 ani.

Drăguț de design-culori luminoase și aspectul drăguț poate atrage atenția copiilor.Robotul broasca va amuza cu siguranta copilul dumneavoastră în timp ce a lua o baie.

Ușor de utilizat-rotiti butonul pentru a face broaștele și pinguini înota în apă.

Ajuta educație timpurie-baby jucarii de baie nu numai pot îmbunătăți relația părinte-copil și de tren copilul coordonarea mana-ochi atunci când joacă, dar, de asemenea, de a dezvolta abilitățile motorii și de a stimula imaginația.

Bucurați-vă de timp scăldat-înot broaște poate garanta divertisment.Drăguț broasca va fi copilul cel mai bun prieten atunci când scăldat, înot și de a crea efecte interesante în apă.Utilizarea jucarii de baie pentru a distra copilul în cadă și se bucură de o fericită și colorate împreună.

Material: ABS

Culoare: albastru rosu verde

Aplică: de la 2 ani

Dimensiune: 12 * 7cm

Pachetul include:

1*broasca de jucarie

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Origine NC(de Origine)
Tip De Pulverizare A Apei Instrument
Animale pește
Caracteristici Baie
Pachet 1*broasca de jucarie
Varsta Recomanda 4-6y, 7-12y, 12+y, 25-36m, 13-24m
Certificare 3C
Gen Unisex
Numărul De Model ZWJ0976
Material Plastic

Produse similare