20mm/22mm Împletite Solo Bucla Banda pentru Samsung Galaxy watch 3 45mm 41mm/activ 2/Gear S3 bratara amazfit gts 2 2e /gtr 2 2e bip s

18.13lei

-30%

25.92lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 20mm curea nailon, ore active 2, samsung inteligent ceas curea, amazfit gtr, gtr 2e, correa huawei watch 2, sfârșitul bratara 18mm, echipamentul activ 2, Galaxy watch 42mm, țesute solo buclă.

1.Alege Dimensiunea Corectă: Înainte de a cumpăra benzile vă rugăm măsura încheietura mâinii se referă la metoda de măsurare în imaginea din stânga. 2.Dacă dimensiunea măsură este exact în mijlocul a două intervale de dimensiuni, pentru a alege cea mai mică dintre cele două dimensiuni.Dacă aveți dificil de a decide mărimea vă rugăm să ne contactați pe ordinea de centru. 3.Piele-Friendly: Împletitură bratara este mult mai ușor și respirabil decât silicon buclă benzi.Moale, elastic împletitură de benzi de înlocuire pentru ceas de zi cu zi poartă.O buclă elastică ceas benzi face Ușor de a lua on și off. 4.Accesoriu Ideal și Cadou: Fiecare împletite solo buclă benzi folosește tricotat măiestrie pentru a preveni firul loos,nu mai mare parte, nu cataramă, nici rigid, nici salturile și nici zgarieturi să te simți pielea-gratuit.Acesta este cel mai bun accesoriu ceas de ceas, de asemenea, potrivit ca un cadou special pentru ziua de naștere, Crăciun, Ziua Îndrăgostiților pentru familie și prieteni.Pachet: 1*Solo bucla curea.Cum de a alege mărimea potrivită. 1.Măsura circumferința încheietura mâinii. 2.Măsura lungimea de ceas. 3.Circumferința încheietura mâinii-lungimea de ceas = lungimea curelei.Rezumat: lungimea curelei = circumferința încheietura mâinii-lungimea de ceas.

Nume De Brand CHENSONG
Numărul De Model 20MM/22MM
Origine NC(de Origine)
Trupa Lungime 22cm
Starea Noi cu tag-uri
Trupa Tip De Material Nailon
Tip De Element Watchbands

Produse similare