LCD Digital Microscop 1600X Zoom Digital Mini Microscop aparat de Fotografiat Compatibil pentru Android,Mac,windows,Linux

55.39lei

-40%

92.34lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: micro camera 4k, dentare model de tuns, b550, hdmi microsc, membranele pentru lipire, mac mini stand, linux tricou, microscop 4 obiective, camera microsc, eakins lcd microscop.

Caracteristici:

1600x USB Microscop digital, Cu ajutorul de mare putere 1600x digital microscop, puteți vedea detalii în mod clar de obiecte.portabil de mărire este un util și amuzant microscop pentru copii, studenți, ingineri, inventatori, și alții care au nevoie pentru a mări și de a explora micro lucruri.

Microscop USB Compatibil cu mai multe dispozitive, inclusiv telefon mobil, birou, calculator, Laptop, computer Mac și mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows xp/Vista/7/8/10, Mac 10.5 sau mai târziu și Android 4.2 sau mai târziu .

Built-in 8 lumini LED-uri și iluminare reglabilă, reglabil Raport de Mărire, vă oferă o experiență minunată de înregistrare clară microworld.

Caietul de sarcini:

Culoare: Negru

Dimensiuni:15*12.5*4.5 cm

Pachetul inclus:

1 x microscop electronic

Note:

1.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini.

2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Hoopet
Raport De Mărire 500X - 1500X
Certificare Nici unul

Produse similare