Fel De Mâncare De Uscare Rack Picurator Raft De Depozitare 2 Straturi De Fier Tacamuri Organizator Instrumente De Bucatarie Cu Bol De Mâncare Betisoarele

138.39lei

-21%

177.42lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: suport prosop de hârtie, bucătărie organ, bucătărie storag, runda raft de depozitare, oamenii raft de depozitare, suport de carte raft, bucatarie rack, potes tradițională, scurgătorul de vase, folie de depozitare organizator.

Caracteristici:

Design: Elegant 2-strat raft pentru vase vine cu dublu-strat rafturi și drenaj dublu de proiectare de sus în jos stratificat, partea expansiune, ambele părți sunt proiectate pentru organizarea de cani si tacamuri; rezonabile de păstrare de feluri de mâncare, cupe și pentru fiecare tip de tacamuri.Este nu numai ușor să se scurgă, dar păstrează, de asemenea, bucătărie curat.

Material: de înaltă calitate, mai gros si mai ferm, materiale, vii cu non-alunecare pad, care se asigura ca raft pentru vase stă bine și pentru a preveni zgârieturi pe blat, și rack este mai puternic, astfel încât tacamuri si furculita cupe sunt plasate în condiții de siguranță.

Suprafață netedă suprafață: Lustruită luciu și suprafață netedă.Și toate materialele și procesele sunt conforme cu standardele internaționale de mediu.

Capacitate mare: superioară și inferioară rack design.Satisface nevoile de bază ale familiei.Proiectarea a două detașabilă de scurgere tăvi în mod eficient previne contaminarea incrucisata de sus și de jos tacamuri.

Raft pentru vase dimensiuni: Aproximativ 43*30.5*14cm/16.93*12.01*5.51 inch.Poate ține feluri de mâncare, betisoarele, cupe, linguri, etc.

Caietul de sarcini:

Nume: Castron Suport Raft

Material: Fier

Rezistența la temperatură: -20°C~100°C

Lista De Ambalare:

1*Bol De Uscare Rack

Material Metal
Origine NC(de Origine)

Produse similare