Profesional Rezistent La Apa Hair Styling Cape Nailon Tuns Șorț Salon Cape Rochie Salon De Coafură Cu Închiderea Snap Frizer Cape Echipamente

18.13lei

-39%

30.20lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: mobilier salon coafor, salon de coafura-echipamente, șorț de frizer, șorț de nailon, machiaj gotic, saloane, păr salon de echipamente, stație machiaj, curl gel, eco gel.

Profesional Rezistent La Apa Hair Styling Cape Nailon Tuns Salon Cape Rochie Salon De Coafură Cu Închiderea Snap Frizer Cape Echipamente

CARACTERISTICI:

De ÎNALTĂ CALITATE: capul este fabricat din moale, usor, impermeabil si rezistent material care pastreaza hainele uscate și curate în timp ce tăierea părului.

DESIGN: un elastic de ajustare este echipat la gât și suficient de mare pentru acasă bucăți de păr.Capul este rezistent la apă și Ușor de Curățat, Ușor să se Usuce, Anti-Rid, Nu Pilling, Manevrabilitate Buna, Rezistent la Zero, Lavabil.

MULTIFUNCTIONAL: Profesional Salon Cape este perfect pentru Salon de tăiere, styling și colorat, care oferă o mai bună acoperire de peste haine și pantofi.

PROFESIONALE: salon capul este complet acoperi umerii, pentru că este 150cm lungime si 120 cm în lățime.Este, de asemenea, rezistent la apa si nu retine parul.

UȘOR DE CURĂȚAT: curăță, se spală la mașină, în apă caldă sau curat și uscat.Este recomandat să se usuce în mod natural.

REUTILIZABILE: Aceasta tunsoare capul este fabricat din tesatura de înaltă calitate, moale, ușor și durabil, pot fi refolosite pentru a păstra hainele curate si uscate.

Caietul de sarcini:

Material: Tesatura Eco-Friendly

Culoare: Negru

Dimensiune: 150*120 CM

Cantitate: 1 x Pânză de Coafură

NOTĂ:

1.1 inch = 2,45 cm / 1cm = 0.393 inch

2.Vă rugăm să permiteți 1-3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

3.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a produsului.

--------------------------------------------------------------------

SKU: 3056258 ×1

Descriere

Caracteristici

-Culoare:

-Material:

-Dimensiune:

--------------------------------------------------------------------

kappers benodigdheden Tăiere Păr Cape
kappers cape copii salon de coafură barbier
Numărul De Model 3056258
Origine NC(de Origine)
coafor pelerine păr salon de echipamente
Caracteristică Accesorii Coafura
peluqueria coafor barbier
dimensiune 150*120CM
Material Eco-friendly Material
frizer cape salon de coafură cape

Produse similare