Boem Ochi Oglinda Macrame Tapiserie De Perete Boho Decor De Vis Catcher Agățat De Perete De Camera De Decorare Fermă Camera De Camin Decor Cadou

28.34lei

-33%

42.32lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: negru boem fusta, goth kawaii cameră decor, geantă sport și umăr, boho top, decorare camera accesorii vintage, bun suport metal, camera de camin, tablouri si rame pentru bucatarie, boho decor, coastă fermă decor acasă.

Caracteristici:

Perfect decor: tapiserii țesute manual simplu Nordic familie decoratiuni de perete, care poate adăuga un sentiment de artă manual pentru camera ta.

Practic în utilizare: în Cazul în care perdeaua tapiserie este decorat cu lumini, se va produce efecte diferite și pot decora fotografii de nunta si petrecere.

Excelent calitate: bumbac Natural tapiserie are caracteristicile anti-alergice, anti-static și de protecție a mediului.Prin urmare, pur mână-țesute tapiserie are nici un miros aparte și poate fi folosit ca un versatil decor.

Un Cadou Excelent: Acest manual dantelă agățat de perete, design simplu și elegant, va oferi un cadou excelent pentru cei cărora le place să se bucure de boem, de vest sau stil etnic la domiciliu

Dimensiune: 82*30cm, cu oglinda

Caietul de sarcini:

Material: fir de bumbac +acril oglindă

Greutate: aproximativ 300G

Caietul de sarcini: lungime de aproximativ 82CM/32.28, lățimea de 30CM/11.81 în

Notă: Aceasta este pur și simplu manual, este imposibil să se garanteze că fiecare produs este exact la fel, un pic de abatere este pur și simplu normal

Lista De Ambalare:

1*Țesute Tapiserie

Notă:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Forma Oval
Stil Europa
Model Alte
Suport toată vânzare și de dropshipping
Material Alte
Origine NC(de Origine)
Technics Țesute
Model Tip Alte

Produse similare