DATE BROASCA Y2 se Potrivesc 4K Joc Stick Retro Somato Consola Construit în 800+ Jocuri NES 2.4 G Wireless Consolă de jocuri Video Descărcabile

65.26lei

-49%

130.47lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: X9, jocuri nes, 2.4 g wireless controler de joc, huananzhi x79, ne, pc stick 4k, tehnica poza, Control, data broasca, ns wireless gamepad.

1. Built-in de 30 interactive jocuri somato-senzoriale, 800 NES, jocuri de format, cu ajutorul a două wireless de control de la distanță mânere, cu anti-drop frânghie, jucătorii pot juca diverse jocuri somato-senzoriale, cum ar fi pepene verde tăiere, alergare, yoga, etc.

2. Linii netede, simplu și generos design, plug and play, cu un fir de manevrat, gama de semnal wireless mâner este de până la 8 metri.Comparativ cu scurt-line prin cablu mâner, wireless ocupa evită să-aproape de TELEVIZOR și poate proteja în mod eficient ochii.

3. Operațiunea este simplu, trebuie doar să conectați consola de jocuri la interfata HDMI de la TV, USB alimentare linie de date de la gazdă, și TV sursa este ajustat corespunzător HD canal pentru a afișa lista de joc ecran pe TELEVIZOR.Mânerul este pus în acumulator uscat.Control de la distanță, plug and play, simplu și generos.

4. Cu o singură baterie se ocupe de design, greutate mai mica, potrivit pentru home interactive de divertisment, sport, jocuri nu sunt repetate, suport descărcarea jocuri.

5. Mini TV, consolă de jocuri, susține unul sau doi jucători pentru a juca jocuri în același timp, făcându-te și copiii dumneavoastră sau prieteni mai placuta.

Atunci când selectați un joc pe interfata principala, va rugam sa folositi Nr 1 mâner pentru operațiunile de control Observații: produsul nu are o baterie, iar mânerul trebuie să fie echipate cu baterii AAA pentru utilizare!Transport lista: 1*Somato-joc consola 2*Wireless mâner 1*HD de semnal cablu de extensie 1*Încărcare cablu de date 2*Mâner șnur 1*Joc de card de memorie

FAQ

Q:Cum să ieși din joc?

O: de a Folosi P1 mâner pentru a apăsați [SELECT+START] în același timp și țineți-2s.

Q:Pot salva progresul joc?

O:Dragi prieteni!Temporar nu are suport pentru salvarea de joc!Î:acest joc consola suport descărca jocuri?

A:Da prieten,puteți descărca NES joc.

Origine NC(de Origine)
Material ABS
Mâner dimensiunea 126x28x36 mm
Game console size 66x11x21 mm
Tip Gamepad-uri
Pachet Da
Model Y2 se POTRIVESC Interactive Somato-senzoriale Wireless Mașină de Joc
Wrist Strap Size despre 180mm lungime
Culoare alb
Numărul de jocuri 830
Certificare Nici unul
Limba engleză
Compatibil Marca/Model Nici unul
Numărul De Model Y2 se POTRIVESC Interactive Somato-senzoriale Wireless Mașină de Joc
Nume De Brand HUANANZHI

Produse similare