Câine De Companie Sounder Instrument De Formare Formare De Câine De Companie Sounder Cu Inel Elastic Acasă Câine Pisică "Faceți Clic Pe" Instrument De Formare A Sunetului Consumabile Pentru Animale De Companie

4.54lei

-22%

5.84lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: pasăre clicker, câine pentru, inel clicker, câini de formare clicker, steaua tragus, câine de formare clicker, numărul de casă semn, câine buldog inel, pasăre opri, clicker câine.

Descriere produs: Usor de folosit, este util de a instrui animalele de companie Produs este un instrument interactiv între proprietar și animal de companie.În timpul practicii, va emite "click" de sunet.veți afla mai multe despre animalele de companie pe comportamentul și să cultive o relație de încredere cu el.Nume: Caine de Companie Sounder Instrument de Formare Material: Plastic Culoare: Violet, albastru Greutate: Aproximativ 15g Funcție: de Formare de Câine de Pachetul Inclus: 1 buc x Câine de Companie Sounder Instrument de Formare Notă: Element de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit pe monitorul computerului de monitoare nu sunt calibrate fel.PLATA: Inainte de plasarea comenzii,vă rugăm să confirmați detaliile cu noi, dacă aveți cerere pe articole.Vă rugăm să faceți plata în termen de 3 zile de la comanda daca este posibil.LIVRARE: 1. Timp de preparare:avem nevoie de 1-2 zile lucrătoare pentru a pregăti comanda conform numeroase comenzi in fiecare zi. 2. Vă rugăm să verificați adresa dvs. atunci când scrie în Buvette.ro,dacă doriți să modificați înainte de a ne expediați-le, 3. De urmărire parcelă de interogare informații puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu tracking no : www.17track.net/en ( copiați-l în browser-ul) 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre,vă rugăm să luați un minut pentru a ne lasa possitive feedback-ul cu toate cele 5 stele .vom aprecia. 2. Orice problemă,vă rugăm să ne contactați, vă rugăm să păstrați departe de feedback-ul negativ.Vă putem oferi cele mai bune soluții.

Origine NC(de Origine)
Culoare violet, Albastru
Este Dispozitiv Inteligent No
Numele Câine De Companie Sounder Instrument De Formare
Greutate About 15g
Tip Câini
Numărul De Model 04636, 04637
Tip De Element Formare Clickers
Nume De Brand Să Adere Pentru A Zbura
Material Plastic
Funcția training dog

Produse similare