DHL Zonă de la Distanță

173.09lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: popsocket, taxa de livrare, tableta lenovo, 5g telefon, lenovo z5, infinix, dhl gratuit, logitech, lg v20, mi.

DHL Shipping & Zone Îndepărtate, să Acorde o Atenție, vă Rugăm: Dacă alegeți DHL, acolo nu includ DHL de la distanță a costurilor, taxelor vamale sau orice comision prin DHL pentru clearance-ul personalizat de servicii sau depozit costul de depozitare.Vă rugăm să înțelegeți.Acolo ar putea avea problemele de mai jos dacă ați ales DHL de livrare: 1. Primirea numelui: DHL nevoie de numele complet, nu abreviere(cum ar fi Dl) 2. DHL refuza transportul în cazul în care nu este P. O. BOX în Numele sau Adresa, vă rog să observați 3. Codul POȘTAL sau Orașul de informatii.invalid sau nu se potrivesc 4. Cod POȘTAL/Oraș aparține Zonă de la Distanță Pentru Codul POȘTAL sau Orașul de Informatii.Invalid sau nu se potrivesc problemă: puteți verifica Orașul și codul POȘTAL informații în link-ul de mai jos:

Pentru Codul POȘTAL sau Orașul aparține Zonă de la Distanță problemă: puteți verifica Orașul și codul POȘTAL informații în link-ul de mai jos:

Deci, dacă ați verificat codul POȘTAL și Oraș care arată ca teză ne-am incercuit cu ROSU, atunci vă rugăm să acorde acest link, vom organiza transportul prin adresa ai pus în ordine.

BTW, aici este un fișier PDF pentru DHL la distanță de zona de check-in 2019. Dacă Codul POȘTAL sau Orașul de informații arată pe PDF de mai jos, atunci înseamnă că trebuie să plătească această taxă de livrare.

Dacă nu doresc să plătească această Zonă de la Distanță taxa de Livrare, atunci vă rugăm să ne furnizați o adresă în mesajul pentru care ai verificat nu o Zonă de la Distanță în partea de jos format, noi vom organiza pentru tine.

Pls lasa adresa ta într-un astfel de format(scrie în limba engleză): Nume: Adresa: Oraș de: Stat/Provincie: Tara: Cod Postal: Telefon: Dacă doriți să modificați DHL de la Buvette.ro Standard de Transport maritim, atunci vă rugăm să se aplice anula comanda cu motiv "Celălalt", și apoi puneți-noua ordine cu Buvette.ro Standard de Transport maritim.Vă mulțumim pentru cooperare.Fantacy Echipa

Produse similare