Din Oțel Inoxidabil De Ulei De Măsline Poate Dozator Oală Canistra Culoare Argintie 200 Mlkitchen Instrumente De Alimente Borcan Undelemn Ustensilă De Stocare

51.54lei

-14%

60.63lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: ulei spray, cutie perie, cafea cu zahăr, dopul de vin, pentru spice, pentru ulei, ulcior de ulei, ulei vas strecuratoare, ulei de soia, oțet dozator, trudeau ulei oțet dozator.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

Nostru de ulei de măsline poate este fabricat din materiale din oțel inoxidabil 18/8, Perfectăpentru stocarea și păstrarea cocsificabil ulei proaspăt, iar uleiul este protejat de lumină.Acest lucru este un plus minunat la bucătărie, mai ales dacă ai gătit cu ulei vegetal de zi cu zi.Acest lucru vă oferă un controlată se toarnă, nu peste-ulei mai.Gâsca gât design, excelent pentru turnarea de ulei într-un wok sau o tigaie sau cel mai bun dressing pentru salata.Cumpara acest ulei de măsline dozator sticla pentru dumneavoastră în condiții de siguranță de gătit.

Foarte frumos și durabil dozator ulei de măsline și ulei de sticlă.Nu cusături de scurgere.Nu se scurge de pe capac în timpul turnării dintr-o pot.Manerul este robust și sudură este bun.Capacul se potriveste exact.Picurare gratuit sticla de ulei, perfect pentru utilizarea de zi cu zi.Vă rugăm să nu umple la capacitate.Creșterea bruscă a presiunii aerului de la a pune capac etanș pe rapid poate provoca ulei să dea la cioc.

Nu murdar gras nou în bucătărie!Frumos și perfect funcțional.Extrem de atractiv, de design arată foarte bine în bucătărie modernă!Strălucitor din oțel inoxidabil ulei colectorului este frumos pe tejghea sau la masă.Cele mai bune soluții pentru turnarea de ulei de gătit și vă veți bucura de gătit cu ea de zi cu zi!Perfect pentru ulei de măsline, ulei de pește, sos de soia, ulei de cocos, ulei, oțet, ulei de susan, ulei de avocado, ulei de migdale dozator.

Deschiderea de la partea de sus a uleiului de măsline undelemn este suficient de mare pentru a umple fără o pâlnie.Ulei poate merge exact acolo unde doriți cu control complet de burniță.Uleiul poate fi adăugat fără o pâlnie sau orice griji de scurgeri în timpul umplerii.E mult mai frumoasă decât un flacon de sticlă, de asemenea, mult mai bine decât toate produse din material plastic care au inundat această categorie.O bucătărie materialul containerului, utilizate pentru produsele alimentare borcan, sau din oțel inoxidabil de depozitare a alimentelor.

Culoare:argintiu

Material:otel Inoxidabil

Dimensiune:inaltime 15cm, latime 17cm, diametru de jos 8.5 cm

Capacitate:200ML

Conținutul Pachetului:

1 x ulei din oțel Inoxidabil pot

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin Buvette.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

Certificare CE / UE, CIQ, CEE, FDA
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly
Numărul De Model Cana Termos

Produse similare