2021 Noua Moda Florale Stras Cerc Păr banda de Susținere Hairband pentru Femei Fete Elegante Piatră prețioasă Banda de Păr Accesorii de Par

4.41lei

-31%

6.40lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: clip de păr 2021, sirena stras cu bandă de susținere, gri stras cu bandă de susținere, geanta brand, logo-ul de brand, șirag de mărgele de bandă de susținere, banda de păr, 70, jewel gem headband, flori cu bandă de susținere pentru femei.

Descriere:

Culoare așa cum se arată

Material: perle + rasina

Acesta este un accesoriu perfect și un mare cadou pentru prietenii tai.Acesta va face poze mai frumoase.Potrivit pentru orice sezon.

note:

1. După cum știm cu toții, computere diferite culori de afișare în moduri diferite, și proiectul actual de culori poate fi ușor diferită de imaginea de mai jos.

2. Vă rugăm să ignore dimensiunea.Uneori, scara poate fi mai îngustă decât am descris.China este, de obicei, mai mici decât în Europa și Statele Unite.Prin urmare, vă rugăm să păstrați o distanță de 1-3 cm.

3. Dacă întâmpinați dificultăți în a alege dimensiunea, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi vă va oferi cu unele sugestii, dar numai pentru referință.

Putem accepta mixte de vânzare, culoarea și mărimea comenzilor.Este mai mare numărul, cu atât mai mare cu discount.

Pachetul include

1 buc bentita

bună ziua, vă mulțumesc pentru vizita magazinul meu.Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

Model Tip Florale
Numele Departamentului Adult
Tip De Element Articole pentru acoperirea capului
Material Cașmir
Data De Lansare Spring2021
Tip Bentițe
Aplicabile Sezon Patru Sezoane
Origine NC(de Origine)
Stil Moda
Gen Femei
Caracteristică Decora
Numărul De Model Hairband Cerc Păr Banda De Păr Hoop
Aplicabile Faptei Casual

Produse similare