6Pcs MK8 Oțel Călit Instrument de Temperatură Înaltă a Subliniat Rezistente la Uzură Duze 0,4 mm Imprimantă 3D Compatibil cu Makerbo

24.54lei

-43%

43.79lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: duza din otel inoxidabil, 3d spatula, endstop imprimantă 3d extensie, Capac 3d printer, kit duza mk8, Imprimanta 3d accesorii de profil, v duza, fier ax din oțel, Imprimanta 3d extruder nozzle, hotend mk8.

6Pcs MK8 Oțel Călit Instrument de Temperatură Înaltă a Subliniat Rezistente la Uzură Duze 0,4 mm Imprimantă 3D Compatibil cu Makerbo

Compatibilitate: aceste imprimantă 3D duze compatibil cu MK8 hotend pentru Creality imprimante 3D, astfel ca Ender-2/ Ender-3/ Ender-3 pro/ Ender-5, de asemenea, compatibil cu Creality CR-10 toate-metal hotend, Prusa i3, Anet A8, Reprap, etc.

Excelent Durabil : oțel de scule Călit duza, super rezistenta la abraziune, rezistenta la caldura si rezistenta la coroziune, potrivit pentru imprimare 3D la temperaturi ridicate.

O Performanță mai bună :o mai Mare rezistență și duritate mai mare, cu excepția comun 1,75 mm imprimantă 3D filamente, puteți imprima, de asemenea, filamente de PEEK, fibra de carbon, fibra de sticla, etc.

De mare precizie: peretele interior al MK8 duze este netedă și nu are bavuri, de coeficientul de vâscozitate este mic, extruder diametrul duzei de eroare mai mică de 0,02 mm, asigura un precisă și netedă de extrudare.

Pachet :Specificații a acestui negru MK8 duza este de 0,4 mm/ 1.75 mmthis intarit duza este de 6 buc , cantitate suficientă pentru a facilita înlocuirea în timp util.

Caietul de sarcini:

Duza de calibru: 0.4 mm

Diametrul filamentului: 1,75 mm

Culoare: negru

Material: oțel

Dimensiune: 0.4 mm

Conținutul Pachetului:

6 * imprimantă 3D duze

Cald observa:

Acest oțel călit duza este dificil de proces și procesul este complicat, deci nu poate fi încă defecte, sper că puteți înțelege.

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand LIMEIDE
Tip De Element Arbore Flexibil De Cuplare

Produse similare