2 BUC Reglabile din Aluminiu Pol Telescopic Prelată Poli Portabil Ușor de Înlocuire Stâlp de Baldachin Tije Drumeții Cort de Camping Pol

117.14lei

-40%

195.25lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: fereastra stâlp reglabil, fly rod tube, prelata slide polul aluminiu, camping pol conector, castron titan, telescopic led camping, polul cort, naturehike telescopic cort pol, scotty tija de sprijin, telescopic poli.

Puncte:

1、Usor si rezistent la Rugina: Realizate din aliaj de aluminiu, aceste tije sunt foarte puternice, astfel încât tija are o stabilitate mai bună.Ele sunt ușoare și rezistent la rugina, în special potrivite pentru plaja camping.

2、Reglabil Impermeabil Pol: Ușor stâlp de cort este potrivit pentru backpacking, drumetii, camping, hamac, adăpost sau marchiză.Reglabil pânză impermeabilă pol este perfect portabil necesitate.

3、Telescopic Design: reglabil prelată tijă înălțime poate fi reglată, se extinde la mai puțin de 35.44 inch la 90.56 inci, permițându-vă pentru a obține înălțimea necesară pentru a întinde cortul sau prelată.

4、Gauri de Fixare: dublu găurile de pe cap pol poate fi folosit pentru a repara erorile de vânt frânghie.

5、Ușor de Transportat: polul poate fi pliat într-35.4 cm lungime.Este compact, ușor de depozitat atunci când nu este în uz.Puteți lua cu tine oriunde și setați rapid prelata sau cort.

1.Usor si rezistent la Rugina: Realizate din aliaj de aluminiu, aceste tije sunt foarte puternice, astfel încât tija are o stabilitate mai bună.Ele sunt ușoare și rezistent la rugina, în special potrivite pentru plaja camping.

2.Reglabil Impermeabil Pol: Ușor stâlp de cort este potrivit pentru backpacking, drumetii, camping, hamac, adăpost sau marchiză.Reglabil pânză impermeabilă pol este perfect portabil necesitate.

3.Telescopic Design: reglabil prelată tijă înălțime poate fi reglată, se extinde la mai puțin de 35.44 inch la 90.56 inci, permițându-vă pentru a obține înălțimea necesară pentru a întinde cortul sau prelată.

4.Gauri de fixare: dublu găurile de pe cap pol poate fi folosit pentru a repara erorile de vânt frânghie.

5.Ușor de Transportat: polul poate fi pliat într-35.4 cm lungime.Este compact, ușor de depozitat atunci când nu este în uz.Puteți lua cu tine oriunde și setați rapid prelata sau cort.

Caracteristici:

Mare rezistenta la vant, usor de expansiune și contracție, simplu și portabil, ușor pentru a stoca, unghiile de la sol și vântul-dovada coarda sunt 90 de grade, unghiile de la sol spre cort, poate rezista la o mare tensiune.

Cum să Utilizați:

După întindere la o lungime potrivită, la dreapta și strângeți-l, apoi fixați-l în diagonală cu o frânghie (achiziționat separat), care pot susține stabil și fix la cort baldachin.Dacă nu-l utilizați, șurubul spre stânga pentru a micșora la cea mai scurtă lungime pentru depozitare convenabilă.

Caietul de sarcini:

Material: aliaj de aluminiu

Dimensiuni(aprox.):

Exterior diametre de 3 secțiuni de aluminiu tuburi: 30mm/1.18 în, 25mm/0,98 in, 21mm/0.83, și cel mai scurt retractabil lungime este de 0,9 metri, cea mai lungă de 2.3 metri

Lista De Ambalare:

2*Cort Pol

2*Impermeabil Capac

1*Oxford Pânză De Sac Impermeabil

Tip Accesoriu Altele
Origine NC(de Origine)

Produse similare