10buc 40mm x 680mm 60/120/150/240 Grit Centura de Slefuit pentru Slefuire Mașină de Mobilier Piatra Oțel Metal Lemn

35.70lei

-19%

44.10lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: centura de șmirghel, lm, centura de cuțit, polizor cu role, cutter manichiura frantuzeasca, orbita sander, curea masina de slefuit cu hartie abraziva, contact roata, adaptor pentru polizor unghiular, unghii shaper.

Descriere:

10buc 60/120/150/240 Grit 40mm x 680mm Centura de Slefuit pentru Slefuire

Caietul de sarcini: Material oxid de Aluminiu Dimensiuni 40mm x 680mm (WxL) Granulație 60# 2 buc

120# 2 buc

240# 2 buc

150# 4buc Cantitatea 10buc Potrivit pentru masina de Rectificat domeniul de Aplicare de Slefuire din metal, lemn, mobilier, piatră, oțel și alte domenii.

Caracteristici:

1. Potrivit pentru polizor de slefuit cu banda de fixare.

2. Excelent pentru lustruire, slefuire, slefuire si finisare lemn, oțel inoxidabil, ușoară / negru din oțel, metal, plastic, cupru etc.

3. Ușor de instalat și durabil.

Pachetul Inclus:

10 x Centuri de Slefuire

Când plasați o comandă, vă rugăm să alegeți un mod de transport maritim și să plătească pentru comanda, inclusiv costul de transport maritim.Vom trimite articolele cât mai curând posibil.Nu putem garanta timpul de livrare la toate transporturile internaționale din cauza diferențelor în vamă ori de compensare în țări individuale, care pot afecta timp veti primi coletul.Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, de brokeraj feed-uri, drepturi și taxe de import în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import, și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Numărul De Model Alte, Centuri De Slefuire
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului
Material Oxid de aluminiu

Produse similare