6PCs Naturale Lufa Burete Luffa fel de Mâncare Perie de Curățare ustensile de Bucătărie Curat poate Elimina în mod Eficient Petele de Ulei și Petele dificile

32.24lei

-50%

64.48lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: detergent de toaletă perie spălare, hurracan spin epurator, fata lufa, fata spong, mare luffa, burete de celuloză, josepn de spălat vase perie, lol jucărie, timp luffa, gatiti cu ulei.

Despre acest proiect

Verde și ecologic pure fibre vegetale materiale biodegradabile, naturale, instalații de epurare, și reutilizabile bucătărie bureți de curățare, care se pot acumula îngrășământ.Se umflă și devine moale atunci când sunt expuse la apă, non-lipicios, non-marcarea și fragile.Textura suprafeței poate fi folosit pentru a proteja și de a proteja proaspete, exfoliere și curățare a pielii.

Multi-scop: Naturale ecologice lufa burete de curățare poate fi folosit pentru a curăța non-stick de vase, oale, farfurii, pahare, sticla zgariata lumânări, curățare rapidă și chiuvete, blaturi de curățare și podele.Puteți, de asemenea, scrub alimente cum ar fi legume și fructe pentru a se adapta la diferite scene de viață.

Rapid de îndepărtare de ulei: Datorită structurii speciale a buretelui tărtăcuță burete, se poate elimina încăpățânate pete de ulei, cum ar fi de curățare grătar, ustensile de bucătărie, clipuri, articole din piele, etc., și este mai ușor pentru a elimina petele de ulei prin frecare cu un burete de plastic.Ușor să se spele, fără a răni pe mâini, acesta este un bun ajutor pentru curățarea bucătăriei.

Ușor de înțeles, există o curea care poate fi tras în orice moment, se usuca repede, iar chiuveta este liber, pentru că este ușor să se reproducă.

Lufa este un instrument de curățare, care a fost circulă în China de mii de ani.Pur fibre vegetale nu doare mâinile, nu regenera plastic, și are o gamă largă de utilizări.Protectia mediului, cu poluare zero.

Origine NC(de Origine)

Produse similare