4d Farmec Coreea de Rimel de Volum rezistent la apa Extensii gene, Machiaj de Mătase Grefa de Creștere Lichid Profesional Pentru Ochi de Extensie a Genelor

11.99lei

-30%

17.14lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: 4d mascara, 4d fibre lash mascara, geană masca, rimel albastru, rimel pentru gene, rimel rezistent la apa, rimel de culoare, rimel ochi, mac mascara, fiber mascara.

Descriere:

Caietul de sarcini:

Conținut Net: 10ml

Culoare:Negru

Caracteristici:

1.INCREDIBIL VOLUM & LUNGIME - Fibra Noastră Genelor Rimel poate da genelor un impuls de volum și lungime instantaneu,oferă 2.DEFINIT & genele VOLUMINOASE, cu doar un singur strat.Construi uita-te pentru chiar mai gros,perfect genele, și se adaugă la general machiaj!

3.NATURALE și HIPOALERGENICE - Nostru hipoalergenic 4D fibre de mătase lash mascara conține ingrediente blande, care sunt prietenos si sigur pentru ochii sensibili și purtătoarele de lentile de contact.Acest produs utilizează un naturale și non-toxice formula este folosit, astfel încât să puteți folosi cu încredere

4.Rezistent la apă și de LUNGĂ DURATĂ - Această rezistent la apă și de lungă durată Rimel formula asigură că genele tale sta superb lung, gros și voluminos toata ziua prin ploaie, lacrimi și sudoare.Spune bonjour la lungime, grosime și volum, care durează toată ziua!Păstrați-vă frumos toată ziua!

5.MĂNUNCHI GRATUIT - neted și cremos rimel mătură pe toate genele, fără agregare, exfoliere, sau de uscare.Pur și simplu scoateți la sfârșitul de zi cu zi preferate de machiaj remover.Nu vă faceți griji cu privire la deteriorarea genelor tale.

6.UȘOR PENTRU a ELIMINA - Acest rimel rezistent la apa nu va afecta genele, este lumină în greutate, și se pare moale și natural în aparență, și este ușor pentru a elimina cu demachiant.Puteți pur și simplu spălați-l cu apă caldă sau preferat demachiant sau lotiune de curatare la sfârșitul zilei.

Cum să Utilizați:

Pasul 1: se Răsuci goale genele cu un potrivit geană bigudiu, țineți apăsat timp de cinci până la zece secunde.

Pasul 2: Scoate bagheta din tub și ștergeți orice exces de produs împotriva deschiderii recipientului.

Pasul 3: Asigurați-vă că peria de rimel este acoperite în mod corespunzător, apoi se aplică folosind un zig-zag "Z", accident vascular cerebral de la baza genelor tale sfaturi.

Pasul 4: Repeta mișcare în zig-zag pentru gene la exterior veniți pe ochi.

CUM DE A ELIMINA:

1. Uda un tampon de bumbac cu apa calduta sau ochi demachiant.

2. Locul tampon de bumbac pe pleoape timp de 30 de secunde pentru a inmuia rimel.

3. Apoi eliminați cu ușurință machiaj.Sfaturi cald: numai Pentru uz extern.Evita contactul direct cu ochii.În cazul în care contactul se produce, clătiți bine cu apă.Daca apar iritatii, incetati utilizarea.Nu se lăsa la îndemâna copiilor și animalelor de companie.Vă rugăm să păstrați într-un loc răcoros awa

Notă:

1. Ca urmare a influenței mai multor factori, cum ar fi luminozitatea ecranului și luminozitatea, culoarea reală a elementului poate fi ușor diferită de imaginea afișată pe site-ul.

2. Te rog, permite ca datele să aibă o ușoară abatere de la manuale de măsurare.

Pachetul Inclus:

1*4D Mascara

Numărul de Bucăți O Unitate
Tip rimel
Ingredient rimel
Type4 Waterproof Lash Extensions
Țara/Regiunea de Fabricație China
type7 De extensie a genelor
Impermeabil / Rezistent La Apă Da
type5 Makeup Silk Graft Mascara
Numărul De Model 4d mascara
Origine NC(de Origine)
Type3 rimel de volum
type1 4D Charm Mascara
dimensiune Full Size
Type2 coreea de rimel
type6 Growth Fluid Professional for Eyes
Cantitatea 1buc
Pachetul Inclus 1*4D Mascara
NET WT 10ml
Beneficii Alte, gros, CURLING, Prelungirea

Produse similare