20cm de Blocare Chuck Aer Cu Furtun de Aer Pneumatic Adaptor Extensie Umflarea Tuburi Pentru Pompa De Bicicleta Motocicleta Masina Cauciucuri

13.67lei

-37%

21.72lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: aer pompă de bicicletă, chuck aer pneumatic, scuter roata adaptor, furtun pompa, bmw logo-ul autocolant, furtun compresor, masina instrumentul de reparare, boost roata adaptor, compresor de aer cu furtun, bicicleta mini pompa.

Descriere

Sunteți în căutarea pentru un profesionist, dar la prețuri accesibile de blocare de aer chuck?Ești în căutare de un robust, de încredere instrument care poate face mai multe locuri de muncă la o dată?Dacă da, nu căutați mai departe!Noastre profesionale de blocare de aer chuck trebuie să îndeplinească are nevoie de tine.Acesta este unul dintre cele mai bune alegeri pentru tine.

Caracteristici

- Culoare: așa Cum se arată.

- Dimensiune: 20 x 2 x 1,5 cm.

- Material: Cauciuc-metal.

- Anvelope Premium Pneumatice cu Adaptor de Furtun, concepute pentru anvelope pneumatice furtun de conversie, converti cu ușurință anvelope pneumatice poftă de mâncare-pe conexiune de blocare-pe conexiune.Șurubul adaptorului pe original furtun pneumatic, presa de a fixa adaptorul de cap pe cauciucuri valve, începe pneumatic pentru un rapid și nici scurgeri de inflație.

- Toate construcțiile metalice chuck aer, portabile, cu anvelope pneumatice adaptor mandrina, pentru bicicleta, motocicleta, masina aerul umple.

- Excelentă etanșare cu blocare chuck aer, asigurați-vă că nu enervant de aer scurgeri.

- Standard ventil schrader, la fel ca firul de pe toate UNITE ale americii masina standard supapa de tulpini, compatibil cu filet interior de poftă de mâncare-pe chuck aer.

- Se potrivesc cele mai multe vehicule, biciclete, motociclete, etc.

Lista de ambalare

1 x blocare de aer chuck

Produse similare