Christia Bella Oameni De Afaceri Rochie Pantofi Din Piele A Subliniat Deget De La Picior De Nunta Formale Pantofi De Metal De La Picioare Office, Pantofi Cu Toc Inalt

299.88lei

-34%

454.37lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: formal pantofi eleganti barbati, felix, birou piele de căprioară pantofi pentru bărbați, pantofi office piele naturala toc gros, rochie barbati pantofi, pantofi oxford, jartiera de mireasa pantofi, pantofi barbati din piele eco, mens pantofi dur, mene formale pantofi.

Christia Bella Oameni De Afaceri Rochie Pantofi Din Piele A Subliniat Deget De La Picior De Nunta Formale Pantofi De Metal De La Picioare Office, Pantofi Cu Toc Inalt

Vă mulțumim pentru dvs. Selectați acest produs !!Toate Moda Produsul de la magazinul nostru: Despre dimensiunea și culoarea probleme, trebuie să clarificăm: 1. Alt monitor poate afișa culori diferite, chiar dacă este de aceeași culoare, deci, vă rog, permite rezonabil diferență de culoare. 2. Vă rugăm să alegeți dimensiunea ca dimensiunea diagramă sugerează.Dacă nu sunteți sigur, aruncați o riglă pentru a măsura distanța de la mare de la picior la călcâi, apoi, în funcție de lungimea piciorului a alege mărimea potrivită.

Christia Bella încălțăminte oferă de moda, de calitate si confort, cu un preț accesibil, care este perfect pentru persoanele moderne, este stilul de viață.Pantofi de lux este întotdeauna favorizat de elegant oameni,le puteți purta în orice ocazie, cum ar fi petrecere, de nunta sau de cumpărături.Cumpărături în Power2012 nu numai pentru pantofi superbi, de asemenea, pentru servicii pentru clienți minunat.Dacă aveți orice întrebare despre pantofi, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Christia Bella se angajează să furnizeze lucrate manual, unice fabuloase de pantofi pentru oameni.Colectia noastra este inspirat și proiectat în colaborare cu italiană și franceză designer.Ne creează confortabil, imaginativ și atemporal produse prin inovare constantă și ambarcațiuni rafinat.Fără a pleca de acasa, ai putea personaliza rochii de mireasa sau pantofi cu o calitate premium la prețuri en-gros.Indiferent de ocazie, vei atrage atentia tuturor.

pantofi casual pantofi din piele
Partea Superioară-Din Piele Tip Piele De Vaca
Branț Material Bonded Piele
Se potrivesc Se potrivește cu adevărat la dimensiunea, ia-ti de dimensiuni normale
Pantofi Barbati Pantofi Pentru Bărbați
Sezon Primavara/Toamna
Tip De Închidere Slip-On
Numele Departamentului Adult
Model Tip Solid
Materiale De Captuseala Piele Naturala
Forma De Deget A Subliniat Toe
pantofi rochie pantofi oxfords
Material De Talpa Cauciuc
Căptușeală-Piele Naturala Tip Piele De Vaca
stilul de afaceri de pantofi Formal Pantofi
Material De Sus Piele Naturala
Moda pentru bărbați pantofi de nunta
Shoes for men plus dimensiune pantofi
Pantofi din Piele naturală Pantofi De Moda
bărbați apartamente pantofi plat
Nume De Brand Christia Bella
De Înaltă Calitate moda de lux
Party shoes pantofi de seara
Pantofi Tip Oxfords
Numărul De Model CB201804095

Produse similare