Metal Bumble Bee Decoratiuni Gradina Accente Curte Gard 3D Fier de Arta Sculptura OrnamentsLiving Cameră Agățat de Perete Art Decor

20.86lei

-31%

30.25lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: bine ati venit, semn de tinichea, piatra de grădină din metal de artă, diavolul bagheta, soparla ornament, metal sculpturii moderne, beekeep, metal poster, de dimensiuni mari hulk, instrument de albine.

Descriere:

Garden Art Decor: decor de grădină Beetle/Metal Albine se bazează pe dimensiunea reală a Beetle.Un drăguț plus față de decor grădină și anima gradina ta.

Conceput pentru Exterior: Fiecare decor de metal este acoperit cu pulbere să fie vremea, apa, si rezistente la rugină.Aceste metale decoratiuni de gradina pot fi atârnate pe garduri și posturi de-a lungul curte în loc de a fi plasate pe sol.

Materiale de înaltă Calitate: Fiecare metal decor este realizat de anti-rugina de fier de acoperire.Home decoratiuni de gradina fidel va sta în grădină sau pat de flori pentru a vă însoțească prin zilele ploioase, zile insorite si vant zile.

Rafinat Lucrate Siluete: Un fel de Gândac/Metal de Albine.Anima gradina ta și de a adăuga unele capricioasă farmec.Puneți-le în jurul valorii de curte pentru o albină ocupat atmosferă de primăvară.

Ideal Decor Gradina Cadou: Metal Nostru Curte Decor, din metal miza, fiecare piesa este individual ambalate, pentru a preveni de la zero.Ca un ideal decor de gradina set cadou, este perfect și unic.

Caietul de sarcini:

Nume: Metal Bumble Bee Decor

Material: Fier

Dimensiune: 30*39cm/11.81*15.35 în

Lista De Ambalare:

1*Metal Bumble Bee Decor

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, pot exista unele diferențe de culoare, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Origine NC(de Origine)
Material Fier
Forma Runda
Numele Metal Bumble Bee Decor
Stil Modern
dimensiune about 30*39cm/11.81*15.35in
Numărul De Model Metal Bumble Bee Decor Cameră Decor De Perete De Arta Semn De Bun Venit

Produse similare