3D Vară Adeziv Glisante Fructe Frunze de Autocolante unghiilor Unghiile Pepene verde, Lamaie, Capsuni Arta 3D Decalcomanii de Design Manichiura Accesoriu

1.51lei

-49%

2.99lei

Produs nou

1 Produse

Etichete: gradiente nail art, traci nail art, uv nail art, coca-cola nail art, books nail art, asiatice nail art, moyra nail art, nail art stam0, iron nail art, woman nail art.

Caietul de sarcini: Cantitate: 1 Coală Design: Fructe Proaspete Conținutul Pachetului: 1 Foaie De Unghii Autocolante Decal Caracteristică: 100% de brand nou și de înaltă calitate.Arta unghiilor Autocolante potrivit pentru a utiliza pe partea de sus de lac de unghii UV gel de unghii, acril, etc. Usor de aplicat pe naturale sau unghii artificiale.Potrivit pentru uz casnic sau uz profesional.Cum să utilizați: 1. Ridica o parte din autocolant. 2. Aplică un strat de bază și așteptați să se usuce complet. 3. Selectați o culoare de bază care-ți place și se aplică pe unghiile, apoi așteptați până când acesta 90% uscat. 4. Utilizați o pensetă pentru a elimina ușor de pregătit autocolant loc pe unghii și apăsați-l. 6. Aplicati top coat pentru un efect perfect.NOTĂ: Nu aplicați autocolante pentru pielea sensibila.Nu este recomandat pentru copii mici.

Stil Fructe/Soare/Plaja, 3d nail sticker
Sezon primavara-vara
Material Hârtie
Tip De Element Autocolant & Decal
Modele flori frunze
Origine NC(de Origine)
dimensiune Nail Fruit Sticker
Numărul De Model Seria De Vară
Caracteristică Capsuni, /Pepene/Ananas
Cantitatea 1 Foaie de

Produse similare